Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elviselnétek, ha a párotoknak már egy éve csak alkalmi munkái lennének? (Bnőm pasija!) Lehet velem van a baj, de én ezt tuti nem viselném el.... Míg én a belemet is kidolgozom, ő meg alig megy, keressen egy normális munkát, v pápá!!!!
Tehát, ha hívják megy, ha nem hívják nem megy.....
Napi bejelentéssel csak havi 15 napot dolgozhat, de olyan is lenne, h havi 1xer - 2xer megy csak, mert úgy van rá szükség.....
Felelőtlen ember, és kihasználós, nem kellene.
Mindig is voltak élősködő férfiak, csak arról soha nem esik szó.
Nekem is volt olyan exem aki tőlem kéregetett kölcsön, meg volt aki mindig jött hozzám enni.
Ma már 42 vagyok, nem állnék szóba lehúzós férfiakkal.
A férjem szerencsére normális.
Utolsó!
Most miért kell bunkónak lenni?
Egyáltalán nem verte a mellét, csak leírta!
Alapvetően max érdekesség ki miből él és mennyit keres.
Érdekes tény az is hogy alkalmikból él.
Ismertem olyan festőt és építőmunkás srácot is akik alkalmikból nagyszerűen elvoltak, az IT ismerősöm is nagyszerűen megél projekt munkákból.
Szerintem ez OKés lehet.
Abban az esetben is az Ha azzal foglalkozik amit szeret az életében és mellette megvan az a pénz ami azt finanszírozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!