Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elviselnétek, ha a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elviselnétek, ha a párotoknak már egy éve csak alkalmi munkái lennének? (Bnőm pasija!) Lehet velem van a baj, de én ezt tuti nem viselném el.... Míg én a belemet is kidolgozom, ő meg alig megy, keressen egy normális munkát, v pápá!!!!

Figyelt kérdés

Tehát, ha hívják megy, ha nem hívják nem megy.....

Napi bejelentéssel csak havi 15 napot dolgozhat, de olyan is lenne, h havi 1xer - 2xer megy csak, mert úgy van rá szükség.....

szept. 12. 15:58
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Update : én nemrég tudtam met, h a pasi 45 éves, még így is ultragáz....
szept. 17. 05:02
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Komolytalan és felelőtlen, nem érdekelne.
okt. 9. 02:23
 13/24 anonim válasza:
100%
Tömören: nem!
okt. 9. 14:04
 14/24 anonim ***** válasza:
1 évet kibírnék akkor, ha az illetőnek folyamatosan vannak alkalmi munkái... a havi 1-2x odacsámborgok az már nem férne nekem bele... 20 évesen még talán igen, de most, 35 évesen, korban hozzám illő férfi nem ezen a szinten van jobb esetben (én sem az otthon Szulejmánt néző típusú nő vagyok) - szerencsére találtam is olyan párt, aki nem ezt a szintet hozza.
okt. 10. 03:46
 15/24 anonim ***** válasza:
87%

Felelőtlen ember, és kihasználós, nem kellene.

Mindig is voltak élősködő férfiak, csak arról soha nem esik szó.

Nekem is volt olyan exem aki tőlem kéregetett kölcsön, meg volt aki mindig jött hozzám enni.

Ma már 42 vagyok, nem állnék szóba lehúzós férfiakkal.

A férjem szerencsére normális.

okt. 10. 08:17
 16/24 anonim ***** válasza:
Alkalmi munkákból is simán meg lehet keresni egy olyan 400k körül amiből egy alap életszínvonalat fenn lehet tartani. Nekem egyetem miatt folyamatos munka elképzelhetetlen, viszont most elvállaltam egy 24 órás melót szóval heti 2 nap 24 óra meló. Ebből kb 500k körül keresek. Bár nekem ezek azért elégségesek mert 25 év alatti adómentesség. Meg nappali tagozatos diák kedvezmények.
okt. 21. 23:44
 17/24 anonim ***** válasza:
38%
16. A 25 ev alatti apmentesseg a kulcs kis kcsog.. nyilvan ha ez nem lenne nem verned a melkasodat..
okt. 22. 02:51
 18/24 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Most miért kell bunkónak lenni?

Egyáltalán nem verte a mellét, csak leírta!

okt. 22. 07:04
 19/24 anonim ***** válasza:
18. Hanyszor irod ki ezt a kerdest?? Tetszik neked is az a pali es feltekeny vagy.. jobb ha be ismered magadnak!
okt. 22. 13:42
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően max érdekesség ki miből él és mennyit keres.

Érdekes tény az is hogy alkalmikból él.

Ismertem olyan festőt és építőmunkás srácot is akik alkalmikból nagyszerűen elvoltak, az IT ismerősöm is nagyszerűen megél projekt munkákból.

Szerintem ez OKés lehet.

Abban az esetben is az Ha azzal foglalkozik amit szeret az életében és mellette megvan az a pénz ami azt finanszírozza.

okt. 22. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!