Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a pszichológus szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pszichológus szerint túlalkalmazkodó voltam a párkapcsolatomban akkor miért hagyott el a párom másért?

Figyelt kérdés
Úgy beszélt mintha én semmiben nem lettem volna hibás, sőt sokkal többet adtam mint kaptam. Vagy csak azért mondja hogy jobban érezzem magam vagy mert fizetek neki?
szept. 11. 15:16
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Fizetsz neki? Talált olyat, aki többet fizet:)
szept. 11. 15:24
 2/8 A kérdező kommentje:
A pszichológusra értettem amit írtam.
szept. 11. 15:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy a természetedben volt a hiba. A másik kihívás volt neki, vagy vonzóbb vagy akármi, nem tudatjuk.
szept. 11. 15:31
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
A túlalkalmazkodás a békasegge közeli önbizalmat, önbecsülést jelenti. A pszichomókus nem akarja még tovább rombolni ezt.
szept. 11. 16:40
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

Lehetsz te a legkerekebb, leglédúsabb barack, akkor is lesz olyan, aki nem szereti a barackot.

Talán ez a legjobb jógyír erre a people pleaser magatartásra, ha rájössz, hogy nem tudsz szeretetet/elismerést/tiszteletet vásárolni olyantól, aki ezt nem akarja megadni.

Lesz olyan, aki magától adja ezeket.

szept. 11. 17:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy párkapcsolat akkor működik, ha egyensúlyban van az adok-kapok. Ha az egyik fél csak folyton ad, és soha nem kap, nem is kér cserébe semmit, akkor boldogtalan lesz. A másik fél pedig érzi ezt, és nem is fog neki tetszeni. Egyébként a férfiak is szeretnek megküzdeni egy nőért, ha nem adod meg neki ezt az érzést, el fogja veszíteni az érdeklődését.
szept. 11. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:
72%

6

Egyetértek.

Vagy az, hogy eleve nem volt szerelmes beléd a párod, csak jól esett neki elfogadni azt, amit adtál. :(

Amúgy szerintem ebben te vagy a hibás, hogy túl sokat adtál neki. De át tudom érezni nagyon. Olyannak kell adni, aki megfelelően értékel is minket.

szept. 11. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy beszélt mintha én semmiben nem lettem volna hibás, sőt sokkal többet adtam mint kaptam. "

Szóval szerintem ez éppen elég "hiba". Vagyis biztosan kell ezzel foglalkozni, hogy miért van ez nálad. Megfelelési vágy? Önbizalomhiány? Félelmek?

szept. 11. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!