Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segített már pszichológus a párkapcsolatodon?
Nekünk szexual pszichológus segített. Páromnak voltak gondjai
6 hét volt kb a terápia, és meghozta az eredményt
Egy nagyon fontos dolgot jegyezz meg! A pszichológus olyan, mint egy mankó.
Segít a járásban, de neked kell felállnod előbb hozzá. Neked kell akarnod, magától nem oldja meg a problémát. Sokaknak éppen emiatt nem sikerül, mert teljességgel rábízzák magukat a pszichológusra, remélve, hogy megoldja a problémát, pedig csak egy mankó, 90%-ban magán az emberen múlik.
Én magam miatt járok pszichoterápiára pár éve. Eleinte hetente, most már csak párhavonta egy kis korrekcióra. Nem párkapcsolati probléma miatt kezdtem el járni, de ahogy apránként felépítettük a lelkem épségét, nagyobb lett az önbizalmam, jobb (jó) irányba fordultam, ez pozitív hatással lett a párkapcsolatomra is. Pl.megszűnt a matricásságom (ami amúgy is nagyon zavart, de képtelen voltam máshogy cselekedni). Szóval attól, hogy egészséges(ebb) lett a lelkem, jobb lett a párkapcsolatom is. De ehhez megfelelő pszichológus és nekem megfelelő módszerek kellettek.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!