Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 napja nem beszelunk mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 napja nem beszelunk mert haragszok ra, mikor veszi eszre hogy elveszit ha nem keres? Irjak neki?

Figyelt kérdés

Sok minden osszegyult bennem es haragszok ra. Erezte es mondtam is neki, kerdezte mi a baj. Nem mondtam el mert amikor ilyen van hogy bajom van, vissza sem akar irni. 3 napig rosszban voltunk de beszeltunk, most 2 napja nem beszelunk. Mar 3x vesztunk ossze mindig en kerestem ot.

Most neki kell, csak nem tudom mikor jon ra hogy elveszit ha nem jon utanam most. Mar 2 napja ez van.

Reggeltol esig dolgozik, elfoglalt szoval kibirja hogy ne irjon mert nem a telefont nyomodja egesz nap.

Nem tudom irjak e neki..

szept. 10. 19:09
A kérdező szavazást indított:
Irjak
Ne
14 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Dehogy veszit el. Ugyis rairsz es szaladsz utána mint egy pincsikutya, és ezt ő is tudja.

Az a baj, hogy értelmes kommunikáció helyett játszmázol, és az meg előbb-utóbb csúnyán visszaüt majd. Szakítanitok kéne, és aztán komoly önfejlesztésbe kellene kezdened. Ilyen személyiséggel ne zaklasd a pasikat. Tedd rendbe magad.

szept. 10. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Miert irnal? Sok minden miatt haragszol ra. Akkor mit akarsz tole? Hogy meg tobb dolgot tegyen, ami neked nem jo/nem tetszik?
szept. 10. 20:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudja, mi a baj, hogy valtoztasson?
szept. 10. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Valaki nagyon hosszú ideig bírja a csenddel verést alkalmazni.
szept. 10. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyelőre maradj veszteg és gondold át, hogy Te akarod-e még ezt a kapcsolatot.

Mostmàr tudod, milyen a párod konfliktushelyzetben. Azt is tudod, hogy ha te nem kezdeményezel kommunikációt, akkor marad a csend. Ez már nem fog megváltozni, ez a kapcsolat ilyen. Kell ez neked így, vagy inkább lezárod?

szept. 10. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Foglalkozz azzal akit erdekelsz.. ezt a kapcsolatot meg felejtsd el mert eleg beteges es ertelmetlen.
szept. 10. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem most veszi észre, hogy milyen kellemes és nyugodt az élete nélküled. Nem?
szept. 10. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!