Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 napja nem beszelunk mert haragszok ra, mikor veszi eszre hogy elveszit ha nem keres? Irjak neki?
Sok minden osszegyult bennem es haragszok ra. Erezte es mondtam is neki, kerdezte mi a baj. Nem mondtam el mert amikor ilyen van hogy bajom van, vissza sem akar irni. 3 napig rosszban voltunk de beszeltunk, most 2 napja nem beszelunk. Mar 3x vesztunk ossze mindig en kerestem ot.
Most neki kell, csak nem tudom mikor jon ra hogy elveszit ha nem jon utanam most. Mar 2 napja ez van.
Reggeltol esig dolgozik, elfoglalt szoval kibirja hogy ne irjon mert nem a telefont nyomodja egesz nap.
Nem tudom irjak e neki..
Dehogy veszit el. Ugyis rairsz es szaladsz utána mint egy pincsikutya, és ezt ő is tudja.
Az a baj, hogy értelmes kommunikáció helyett játszmázol, és az meg előbb-utóbb csúnyán visszaüt majd. Szakítanitok kéne, és aztán komoly önfejlesztésbe kellene kezdened. Ilyen személyiséggel ne zaklasd a pasikat. Tedd rendbe magad.
Egyelőre maradj veszteg és gondold át, hogy Te akarod-e még ezt a kapcsolatot.
Mostmàr tudod, milyen a párod konfliktushelyzetben. Azt is tudod, hogy ha te nem kezdeményezel kommunikációt, akkor marad a csend. Ez már nem fog megváltozni, ez a kapcsolat ilyen. Kell ez neked így, vagy inkább lezárod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!