Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sose lattam ezt a fiut aztan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose lattam ezt a fiut aztan igen, ra par napra elkezdtunk ismerkedni, mar nem beszelunk de azota mindig latom. Ez a sors?

Figyelt kérdés

Van egy fiu, soha eletembe nem lattam..aztan egyszer lattam, megjegyeztem mert furat ereztem..ra egy hetre elkezdtunk beszelni online, egy dolog miatt de az elejen nem tudtam hogy o az. Aztan elkezdtunk ismerkedni, telefonaltunk stb.

Elso perctol ereztem hogy nagyon szerelmes tudnek bele lenni..nem talalkoztunk, meg sem ismerne eloben, nem sok kepet latott rolam. Voltak nezetelteresek, es mar nem beszelunk.

De en azota mindig latom ot, es mar kezd remiszto lenni..elotte soha az eletben nem lattam sehol, es az is erdekes hogy nem vagyok nagy kijaros, egyszer megyek ki pl egy heten setalni, es ott van ahol en, elmegyek mellette, vagy par meterrel odebb all mint en, es ugy megyek el mellette

Viszont az is erdekes, hogy o mindig valamit csinal, sose nez semerre, eselye sincs hogy lasson, es sosem nez sehova, legutobb lehet latott de csak hatulrol es igy biztos nem ismert fel, nem is latott rolam teljes alakos kepet..

Ez veletlen lehet?

Vagy ha nem, mit akar ezzel elerni a sors?

febr. 7. 01:08
A kérdező szavazást indított:
Veletlen
Nem lehet veletlen
6 szavazat
 1/5 A kérdező kommentje:
Es az a legremisztobb, hogy ugye lattam ot ra par napra beszelni kezdtunk..aztan nem lattam sehol ot..osszevesztunk es onnantol kezdve mindig
febr. 7. 01:09
 2/5 anonim ***** válasza:
22%

ppppffff

tudja hol laksz és stalker ijesztő alak van pár elmerogyant aki ezt csinálja nem ő az első

febr. 7. 01:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem maradj tőle tisztes távra: fura léleknek tűnik.
febr. 7. 06:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Felnottek nem igy ismerkednek. Hogy tudsz osszeveszni egy ismeretlennel?
febr. 7. 09:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyan az a rutinotok.. valamit egy idoben vegeztek.. ott a kornyeken lakik mint te..
febr. 7. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!