Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek imádolja a képem, ha mar nem is beszelunk? Miert csinalja ezt?
Van egy fiu akivel ismerkedtem nem jutottunk el a talalkozoig, tobbszor mondta hogy szeretne talalkozni es en is szeretnek még mindig hiaba nem beszelunk mar.
Az az oka hogy nem beszelunk, hogy en el...asztam az egeszet, harpianak gondolt a vegere alig akart vissza irni mar, ereztem rajra hogy megvaltozott es mondtam hogy en tobbet nem irok neki.
Ez volt 2 napja.
Tegnap tettem ki napomba egy kepet magamrol, amit ő beimadolt..nem ertem miert meg minek. Elkoszontontem tole, ő annyit irt ra hogy "dolgozok" , es vege is lett a beszelgetesnek.
Akkor miert imadol miert adja nekem a remenyt?
Szerintem azt varja hogy irjak neki vagy nem?
De biztos hogy nem fogok 1000%
Tini kategória
Nekem van olyan kjvel 4 randiig jutottunk tavaly es azota kovdt es reagálgat a kepeimre. Neki sztem csak egy ismeros vagyok a sorban. En elengedtwm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!