Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 napon keresztul azt mondta talalkozni akar, leirtam hogy nem erzem azt ,hogy meg akar ismerni es azota nem beszelunk. Alakulhat még jol ez ha irok neki valamit? 23N
O kezdte el az ismerkedest, beszeltunk telefonon is.
Viszont rajottem hogy o egy olyan fiu, aki 100novel beszel, aztan akinek szrerencseje van es eppen unatkozik azzal talalkozik de interneten semmit nem lehet vele kezdeni..
3 napig irta hogy talalkozni akar, stb aztan a harom nap utan megmondtam neki hogy engem ne szeditsen tovabb, mert mar most rosszul erzem magam miatta hogy en megyek utana mikozben o a ferfi..(nagyon mely erzesu vagyok es nem szoktam ismerkedni)
Erre mar nem irt semmit es azota sem beszelunk.
Nem tudom lehet e ebbol még jo ha irok neki valamit még, vagy lehet hogy visszairna hogy hagyjam..
Nagyon tetszik, nagyon jo volt vele telefonalni es ezert ilyen rossz hogy nem talalkozunk.
Ha nem talalkozunk sose tudjuk meg o erdeklodne e irantam..
Eletemben nem volt még ilyen velem..szerintem er annyit az egesz..
"3 napig irta hogy talalkozni akar"
Visszautasítottad, nem akartál találkozni vele, ez a vonat már elment.
Leírod, hogy 100 lánnyal beszél..
Mi a fenét akarsz megismerni rajta?
Olyan jó az egyik hülyítettnek lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!