Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyomul on-line egy nő, ha találkozni nem akar?
Ráírtam. Pár levélváltás. Találkozni akartam.
- 1. majd hétvégén
- 2. majd a jövő héten
- 3. majd a jövő héten
Közben rendszeresen írogat, telefonál.
Próbálom finoman lepattintani
Nem veszi a lapot.
Amúgy tetszik kedves, intelligens.
Lehet apuci otthon és csak szórakozik?
Talán az életkor is számít. Nem túl fiatal még?
Elmúlt legalább 25 éves? Nem közelít még a 30-hoz?
Nem teljesen kizárt, hogy apuka még mindig "ügyel" az erkölcseire. Milyen témákról szoktatok beszélni?
Milyen platformon érintkeztek leginkább? E-mail címét tudod? Facebook-ot megadott? Viber? Skype? Egyéb?
Vagy tényleg elfoglalt, vagy egónövelésnek tart, vagy van más is de még talonban tart, vagy nem úgy néz ki élőben, mint a képeken, az is előfordulhat, hogy attól fél.
Számos oka lehet és még valszeg fel se soroltam az összeset.
Ami a 2-es válaszban NAGYON IGAZ(!) lehet: túlságosan elfoglalt.
Nálam is leginkább az játssza a főszerepet a találkozások rendszeres elodázásában, hogy szinte a LEGVÁRATLANABB(!) időpontokban valamilyen hivatalos, ügyintéznivalóm akad.
Így azt szoktam írni a privát érdeklődőknek, hogy kb. három vagy hat hónapon belül esetleg. Ha van elég türelme kivárni a találkozást.
Mindenről nem szoktam beszámolni - miért riasszak el bárkit is a problémáim tömegét sorolva? Nem igazán oldja meg senki helyettem.
Ezenkívül nálam is van egy egészséges fokú bizalmatlanság.
1-es voltam.
4
Piszkosul növelné az önbizalmadat, ha összeszednél egy 20 évvel idősebbet.
Fel mernéd vállalni?
5
Ügyes álprofil, ha női hangon tud telefonálni
Aki az "érdeklődőknek" 3-6 hónapos időpontokat osztogat, az mégis milyen típusú kapcsolatot szeretne...?
Szerintem semmilyet, max online chat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!