Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi okból nézi folyton egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi okból nézi folyton egy lány hogy mikor milyen cipő van a lábamon és épp melyik órám van a karomon?

Figyelt kérdés
Ha találkozunk folyton megnéz hogy mi van épp rajtam. Cipőböl és órából is több van és váltogatva hordom őket. Mindet látta már rajtam de akkor is mindig végig mér.
szept. 7. 20:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kevés az igényes, jól öltözött férfi. És sok nő ezt észreveszi, mert feltűnik hogy valakinek jó az ízlése. De szerintem neked is feltűnik az olyan nő, akinek tetszik az öltözködési stílusa, és akármit vesz fel, maga a stílusa tetszik.

Megírhatnék konkrétan milyen órákról van szó, akár itt, akár üzenetben. Kíváncsi vagyok.

szept. 8. 07:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Kollégák vagytok. Biztos, hogy nem az anyagi helyzetét csekkolja, mert tudja, hogy mennyit keresel. Akkor is, ha nem fillérre pontosan. Ha a kerestedhez képest túl sokba kerülnek, akkor inkább azért nézi, mert kíváncsi lenne, hogy miből telik erre. Vagy hogy ki veszi azt neked, cukipofa.
szept. 8. 08:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Több októl is végig nézhet.

tetszik az összkép

nem tetszik az összkép

az árát latolgatja, pl. hozzád képest drága/nem drága

szept. 8. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!