Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bennetek milyen gondolatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennetek milyen gondolatok szuletnének ha egy szép lány folyton nézne téged a villamoson, metrón, buszon?

Figyelt kérdés

2018. dec. 15. 15:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%
Nem érteném, miért követ a városon át.
2018. dec. 15. 16:01
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem kovetne senki
2018. dec. 15. 16:02
 3/20 anonim ***** válasza:
41%
Jöjjön ide és szólítson meg, ha szeretne valamit. Ha meg nem akar semmit, akkor meg ne bámuljon :D
2018. dec. 15. 16:05
 4/20 anonim ***** válasza:
Én megszólítanám!
2018. dec. 15. 16:07
 5/20 Drazicc válasza:
Nekem már sokszor volt ilyen, és általában ilyenkor leszólítom, mert nagyon rossz érzés utána, azon agyalni, hogy "áhh le kellett volna szólítani". Viszont attól a pillanattól kezdve már zavarba jönnek, hát ez van, de volt már jó kalandom is ilyenből, csak először mindig bebizonyosodom, hogy biztos engem néz e.
2018. dec. 15. 16:19
 6/20 anonim ***** válasza:

semmi extrát, volt már ilyen

mivel 1000 évente 1x vagyok beteg, pont kifogta azt amikor enyhe megfázásom volt, kicsit fojt az orrom és ennyi

gondoltam ha már teljesen rendben leszek, megszólítom, nem úgy, hogy törölgetem az orrom, meg ha jobban alakul, akkor a csók offos :D

de amire rendbe jöttem addigra már nem utaztunk együtt, vagyis nem ült elém, mint korábban

2018. dec. 15. 16:41
 7/20 anonim ***** válasza:
60%

Hogy mi a radai rossebet keresek egy tömegközlekedési eszközön. :D

32/f

2018. dec. 15. 16:48
 8/20 anonim ***** válasza:
Metró vidéken? Nonsense. 😀
2018. dec. 15. 16:50
 9/20 anonim ***** válasza:
megéri néha kocsi nélkül közlekedni..
2018. dec. 15. 16:51
 10/20 anonim ***** válasza:
0%

Semmilyen, mert bármit is gondolnék ilyenkor, az csak egy illúzió lenne.

Gondolhatnék arra, hogy hülyén áll a hajam, és emiatt röhög rajtam. Vagy gondolhatom azt is, hogy tetszem neki.

De miért gondolnék bármelyikre is, amikor nem tudom, melyik az igazság? De ha tudnám is, akkor is mi értelme lenne raja gondolkodni? Minek egyáltalán gondolni bármire is ilyenkor? Inkább csak élvezem a pillanatot, és nem cseszem el azzal, hogy hülyeségeken gondolkodok. A valóságot látom, nem azt, amilyennek az elmém próbálja mutatni. Ilyennek vagy olyannak. Az életben semmi sem ilyen vagy olyan. Az életben minden csak van. A gondolkodással tesszük ilyenné és olyanná. Észre sem vesszük.

2018. dec. 15. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!