Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennetek milyen gondolatok szuletnének ha egy szép lány folyton nézne téged a villamoson, metrón, buszon?
semmi extrát, volt már ilyen
mivel 1000 évente 1x vagyok beteg, pont kifogta azt amikor enyhe megfázásom volt, kicsit fojt az orrom és ennyi
gondoltam ha már teljesen rendben leszek, megszólítom, nem úgy, hogy törölgetem az orrom, meg ha jobban alakul, akkor a csók offos :D
de amire rendbe jöttem addigra már nem utaztunk együtt, vagyis nem ült elém, mint korábban
Hogy mi a radai rossebet keresek egy tömegközlekedési eszközön. :D
32/f
Semmilyen, mert bármit is gondolnék ilyenkor, az csak egy illúzió lenne.
Gondolhatnék arra, hogy hülyén áll a hajam, és emiatt röhög rajtam. Vagy gondolhatom azt is, hogy tetszem neki.
De miért gondolnék bármelyikre is, amikor nem tudom, melyik az igazság? De ha tudnám is, akkor is mi értelme lenne raja gondolkodni? Minek egyáltalán gondolni bármire is ilyenkor? Inkább csak élvezem a pillanatot, és nem cseszem el azzal, hogy hülyeségeken gondolkodok. A valóságot látom, nem azt, amilyennek az elmém próbálja mutatni. Ilyennek vagy olyannak. Az életben semmi sem ilyen vagy olyan. Az életben minden csak van. A gondolkodással tesszük ilyenné és olyanná. Észre sem vesszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!