Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okból nézi folyton egy lány hogy mikor milyen cipő van a lábamon és épp melyik órám van a karomon?
Figyelt kérdés
Ha találkozunk folyton megnéz hogy mi van épp rajtam. Cipőböl és órából is több van és váltogatva hordom őket. Mindet látta már rajtam de akkor is mindig végig mér.szept. 7. 20:57
1/13 anonim válasza:
Vagy tetszik neki az osszkep, cagy ert hogza vagy az arat becsuli. Gondolom, ez utobbit akarod valaszkent hallani.
2/13 anonim válasza:
Szerinted? Mindegyiket lecsekkolja a neten, hogy mennyibe kerül. Annyit érsz neki, amennyit magadra veszel. Ebböl azt szürném le, hogy nem magad miatt szeret.
3/13 A kérdező kommentje:
Egyszer elkérte megnézni az egyik órám és megkérdezte hogy ez drága volt nem? Pechére nem 😂
szept. 7. 21:07
4/13 anonim válasza:
Én is megnézem az órát a férfiak kezén, de nem az ára miatt. Nem is tudom, melyik mennyibe kerül.
5/13 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy egyszer direkt olcsóbb cuccokban mész a randira. Nem kell szakadtnak lenni, de azért én megnézném a reakcióját a helyedben. Aztán látni fogod, hogy kivel állsz szemben.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem randi. Kollégám
szept. 7. 21:19
8/13 A kérdező kommentje:
Nem
szept. 7. 21:29
9/13 anonim válasza:
Lehet mást se tud mivel foglalkozni egy férfin hogy kell isnerkedni hogy lehet a másikat megnyitni mirol beszélgetni hogy a kiegészítők az csak kiegészítők maga az embert pedig meg se tudja ismerni.
Szocializációs képesség hiányos.
10/13 anonim válasza:
Nézd meg a nők hogy mérik meg egymást függetlenül attól, ismerik-e egymást, vagy sem. Csak a szemüket nézd! Nem kell sokat beleképzelni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!