Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány határozottan visszautasít, de közben folyton kapcsolatban maradunk és néha jeleket ad, az igent jelent?
Ismerkedtem egy lánnyal, de többször visszautasított, viszont amikor találkoztam vele legutóbb izzott közöttünk a levegő szabályosan, majdnem megcsókoltam.
Viszont érdekes, hogy ismerősök maradtunk, nem tiltott le, és csendben figyeli mit csinálok. Mi lehet a célja?
Valahol hallottam, hogy ha egy nő nemet mond, az igent jelent, ha talánt mond, akkor az nemet, ha meg azt mondja, hogy igen, annak általában nem a vége.
Hívd el kirándulni, sétálni, kávézni, ...!
Aztán majd meglátod,
Élvezi a figyelmedet csak, de semmi esélyed nála.
Ne foglalkozz vele.
#4 Kimaradt a napi gyógyszered?
Célszerű naponta jól megszaglászni a fenekét vagy a vizeletét, hogy tudd, mikor van peteérése. Ha olyankor néha megdöngeted mellkasod, tuti felfigyel ràd.
Ha esetleg mégse, akkor lebunkózod a konkurenciát a csajt meg elcipeled a barlangba.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!