Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány határozottan visszautasít, de közben folyton kapcsolatban maradunk és néha jeleket ad, az igent jelent?
Ismerkedtem egy lánnyal, de többször visszautasított, viszont amikor találkoztam vele legutóbb izzott közöttünk a levegő szabályosan, majdnem megcsókoltam.
Viszont érdekes, hogy ismerősök maradtunk, nem tiltott le, és csendben figyeli mit csinálok. Mi lehet a célja?
Valahol hallottam, hogy ha egy nő nemet mond, az igent jelent, ha talánt mond, akkor az nemet, ha meg azt mondja, hogy igen, annak általában nem a vége.
Friendzone lvl 10000.
Ne reménykedj, nekem is sok ilyen hódolóm van. Próbálkoztak, egyértelműen visszautasítottam őket, mégis akarnak dumálni. Mivel jó fejek, szoktunk is, de a flörtöket csírájában elfojtom.
Én úgy vagyok ezzel, hogy felnőtt emberekről van szó, akiknél egyértelműen meghúztam a határokat. Innentől az ő döntésük, hogy ezen határokon belül akarnak-e baráti/haveri kapcsolatot fenntartani velem vagy nem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!