Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány határozottan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány határozottan visszautasít, de közben folyton kapcsolatban maradunk és néha jeleket ad, az igent jelent?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy lánnyal, de többször visszautasított, viszont amikor találkoztam vele legutóbb izzott közöttünk a levegő szabályosan, majdnem megcsókoltam.

Viszont érdekes, hogy ismerősök maradtunk, nem tiltott le, és csendben figyeli mit csinálok. Mi lehet a célja?

Valahol hallottam, hogy ha egy nő nemet mond, az igent jelent, ha talánt mond, akkor az nemet, ha meg azt mondja, hogy igen, annak általában nem a vége.

2023. jún. 17. 15:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
96%
És az evolúció eldöntötte, hogy a te szar génkészleted nem kell neki.
2023. jún. 17. 16:23
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha zsiráfot látsz, az általában kutya, ha vizilovat, akkor az medve, a macska meg papagáj. Komolyan ezen a szinten vagy? Én simán tiltom azt, aki visszautasít, de játszmázik. Szórakozzon a felmenőivel, nincs erre időm.
2023. jún. 17. 16:37
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj vannak ilyen emberek nőben és férfiban is. Nekem szex után azt mondta egy pasi, hogy jobb ha távol maradunk egymástól (már abban az értelemben, hogy nem csinálumk semmit), nem akar kapcsolatot. Utóbbit el is hiszem, nekem oké így. Én se.

De azért következő találkozáskor a társaságban végig engem nézett, rólam érdeklődött (visszahallottam mástól) és miattam jött a következő helyre is. De nem jött volna oda.

Pedig szexelne attól még lehetne. Szóval "távol akar maradni", de valójában nem, de nem is akar engem.

Nen szabad ilyen emberekbe túl sok energiát ölni. Hagy ezt a csajt

2023. jún. 17. 16:47
 14/24 A kérdező kommentje:

11: de a pénz az kell nekik.

Nem a gént nézik hanem a pénzt.

2023. jún. 17. 17:01
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Vagy ha nem a pénzt akkor meg a nagy farkakat.
2023. jún. 17. 17:02
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha én lennék a helyedben csak azért beszélgetnék veled mert amúgy emberileg kedvellek és jó vagy , mint netes haver, de ennél több nem leszel 29N
2023. jún. 17. 17:20
 17/24 A kérdező kommentje:
Már a nagy farkat sem nézik hidd el. Nekem az van és kipróbálják aztán szarnak bele. A pénzt nézik.
2023. jún. 17. 17:30
 18/24 A kérdező kommentje:
16: még csak nem is nagyon beszélget velem, de néha amikor elfelejtem mindig küld valami jelet. például felvesz valakit a csoportomba, vagy visszaír a 3-4 napja nem válaszolt üzenetre, hogy "én már megmondtam, hogy nem" vagy ilyesmi. most ezt minek vegyem? triggerel
2023. jún. 17. 17:31
 19/24 anonim ***** válasza:
47%
Játszadozik veled, te meg ilyenre pazarlod az időt...
2023. jún. 17. 18:20
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
semmit nem jelent csak simán netes haverja vagy mit nem lehet ezen érteni? netes játszó pajtija vagy akivel akkor beszél amikor akar 29N
2023. jún. 17. 18:23
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!