Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány határozottan visszautasít, de közben folyton kapcsolatban maradunk és néha jeleket ad, az igent jelent?
Ismerkedtem egy lánnyal, de többször visszautasított, viszont amikor találkoztam vele legutóbb izzott közöttünk a levegő szabályosan, majdnem megcsókoltam.
Viszont érdekes, hogy ismerősök maradtunk, nem tiltott le, és csendben figyeli mit csinálok. Mi lehet a célja?
Valahol hallottam, hogy ha egy nő nemet mond, az igent jelent, ha talánt mond, akkor az nemet, ha meg azt mondja, hogy igen, annak általában nem a vége.
Hát figyelj vannak ilyen emberek nőben és férfiban is. Nekem szex után azt mondta egy pasi, hogy jobb ha távol maradunk egymástól (már abban az értelemben, hogy nem csinálumk semmit), nem akar kapcsolatot. Utóbbit el is hiszem, nekem oké így. Én se.
De azért következő találkozáskor a társaságban végig engem nézett, rólam érdeklődött (visszahallottam mástól) és miattam jött a következő helyre is. De nem jött volna oda.
Pedig szexelne attól még lehetne. Szóval "távol akar maradni", de valójában nem, de nem is akar engem.
Nen szabad ilyen emberekbe túl sok energiát ölni. Hagy ezt a csajt
11: de a pénz az kell nekik.
Nem a gént nézik hanem a pénzt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!