Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elszigetelődést okozhat a párod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszigetelődést okozhat a párod?

Figyelt kérdés

Amikor nem tiltja hogy beszélj vagy menj valahova, de párod nélkül te nem akarsz menni.

Így maradsz otthon vele, ha hívod nem akar menni. Így munka után otthon vagytok csak. Teljesen furcsán érzem magam már emberek között mert így vagyunk jelenleg.

szept. 7. 15:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

8as sajnálom, hány évig voltatok együtt?

Próbáltam olyan programra hívni amit tudom szeret. Nem is az introvertáltság a gond, mert néha jól is esik de az hogy hazajőve se csinál/ csinálunk semmi értelmeset, és még ő teszi szóvá nekem hogy úgy élünk mint a nyugdíjasok

szept. 7. 20:42
 12/18 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki intro, nem jelenti, hogy folyamatosan otthon van.
szept. 7. 22:06
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Hárítás, hárítás, hárítás.

Akkor is a te döntésed, hogy nem mész sehova. Nem az övé. De egyértelműen rá tolod a felelősséget. Ebben IS.

Nem úgy éltek, mint a nyugdíjasok. Ő él úgy.

_TE_ úgy élsz, mint egy gyerek, aki nem tud egyedül döntést hozni, mindig másnak kell megmondania, hogy mit tegyen, nem tud elmenni egyedül sehova, a saját életedre nem vagy hatással. Ha csajod menni akar, akkor se mentek, mert fogsz találni kifogást vagy valamit, amibe beleköthetsz. Mint például hogy minek kell menni a szüleihez havonta egyszer.... Oda is orrot húzva, kínkeservesen mozdulsz.

Egyébként ezerszer meg még egyszer megkérdeztük: hová hívod el? Milyen programokra?

💩T se tudtál írni erre. El tudom képzelni, hogy milyen fantasztikus szórakozási lehetőségek szerepelnek az ajánlatban. 1. Séta, gyorsan, hogy fogyjon. 2. Biciklizés, hogy fogyjon.

szept. 8. 09:11
 14/18 A kérdező kommentje:

Próbáltam elhivni moziba arra a filmre amit meg akart nézni.

Próbáltam itthon társast de az se igazán, pedig szereti.

Próbáltam állatkertet mert szereti az allatokat

szept. 8. 13:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Téged viszont nem szeret.

De ez nem baj, végül is jobb nektek így, mint egyedül. Neki van hol laknia, te meg tudsz kire panaszkodni. Ez elég hozzá, hogy csak a halál válasszon el tőle.

szept. 8. 13:47
 16/18 A kérdező kommentje:
15ös. Pedig minden nap azt mondja nekem. Tőlem meg azt kérdi..amit nem is értek miért. Mert úgy gondolom hogy szeretem a tettek bizonyítják
szept. 8. 14:12
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

És ha én megírom neked minden nap, hogy szeretlek, akkor azt is elhiszed?

Megszokásból mondogatja. Vagy ez neki egyfajta igazolás, hogy bármennyire is xar, akkor se szakít, hiszen szeretitek egymást.

Közben meg minden tettetek azt mutatja, hogy rühellitek egymást. Nincs szex, nincs gyengédség, nem tudtok beszélgetni, nem vágytok egymás társaságára, mindenben csak a hibát találjátok meg, amit a másik csinál.

Te például le tudnál írni 5 dolgot, amit szeretsz benne? Ami neked is fontos egy kapcsolatban!

szept. 8. 14:32
 18/18 anonim ***** válasza:
76%

"Mert úgy gondolom hogy szeretem a tettek bizonyítják"

Ez viccnek is durva. A fiatalságát elvetted, tönkretetted, már öngyilkossággal is próbálkozott. Kiégett, befásult melletted. Állandóan depressziós, életunt a szó szoros értelmében. Nem tud belenyugodni, hogy már soha nem lehet gyereke. Te szerinted ezzel mit bizonyítottál???

Idióta.

Vegyél egy macskát, aztán tedd be az akváriumba a halak mellé, biztos nagyon boldog lesz, hiszen mindent megadtál neki, amit tudtál. A halaid is jól elvannak. Szerinted boldog vagy döglött macskád lesz?

Az, hogy a tetteiddel kimutatod a szereteted, az azt jelenti, hogy olyasmiket teszel, amivel a másikat boldoggá teszed, aminek örül, ami neki jó. Szerinted a te csajod boldog? Örül? Mosolyog, nevetgél?

Pfff. Komolyan már én is ideges lettem ettől az egy mondattól.

szept. 8. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!