Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elszigetelődést okozhat a párod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszigetelődést okozhat a párod?

Figyelt kérdés

Amikor nem tiltja hogy beszélj vagy menj valahova, de párod nélkül te nem akarsz menni.

Így maradsz otthon vele, ha hívod nem akar menni. Így munka után otthon vagytok csak. Teljesen furcsán érzem magam már emberek között mert így vagyunk jelenleg.

szept. 7. 15:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
22%

Volt ilyen időszakom.

Nagyon sokat dolgoztam, a nőm is egy unalmas sza r volt, sehova nem akart jönni. Úgyhogy annyi volt az élet, hogy munka otthon fetrengés meg dugás.

Hétvégén meg bepiáltam vele és úgy dugtunk.

Aztán idővel előjött az igazi énem hogy ettől a "létezéstől" én több vagyok.

szept. 7. 15:47
 2/18 anonim ***** válasza:
49%
Igen, okozhat. Én már azt sem tudom, ki vagyok nélküle. Kivel meddig mehetek el, hol a határ az "én" és a "mi" között.
szept. 7. 15:58
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

#1 Én szívem szerint egész életemben csak fetrengenék, meg dugnék.. :D

Bemutathatnál annak a csajnak.. :D

szept. 7. 16:40
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
#3 Nem unalmas a nyulak élete?
szept. 7. 16:42
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyan nem! :D
szept. 7. 16:44
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Erről nem a párod tehet, hanem te. Mehetnél ahová akarnál, de te úgy döntesz, hogy nélküle nem akarsz, inkább maradsz otthon.

Esetleg menjetek olyan programokra, amit ő szeret.

Ha meg ez se jó, akkor szakíts vele, mert nem illetek össze. Keress egy mászkàlósat.

szept. 7. 17:28
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem mész egyedül vagy barátokkal?

Ő mit mond, miért nem megy?

Milyen programokra hívod? Igyekszel neki is tetszőt választani?

szept. 7. 18:43
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

Volt intro párom ja.

Én is átmentem mellette ilyen 4 fal közt ülős tv zős nullába. Csőlátásom lett. Olyan volt a kapcsolatunk mint vmi olcsó film. De elvoltam ebben szerelemben meg minden vakon.

Na de amikor egy másik elvitt szórakozni haverok közé étteremben is haverokkal marhulva es kb olyan lett egy napom mint a másnaposok c film es egy nap alatt többminden történt velem mint a párommal 5 év alatt se, azután képtelen voltam már visszamenni a 4 fal közé..

Emlékszem felvett az úton, beszálltam a kocsiba es indult hozzá haza, kerdeztem hova megyunk? Mondta haza. Erre felfordult a gyomrom es mondtam hogy kizárt hogy én mégegyszer oda visszamenjek állj meg, és úgy kiszálltam elszaladtam mint akit puskából lőttek is és mentem a másikkal az éjszakába a nyüzsgésbe az életbe inkább.

szept. 7. 18:47
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
*úgy éreztem magam mint aki kalitkábol kiszabadult madár aki megtudta hogy lehet repülni is. Amit addig nem is ismert.
szept. 7. 18:48
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
A lepontozo eljen 4 fal közt 5 évet azt kívanom. Aztán rohadjon le az ujja.
szept. 7. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!