Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges,hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges,hogy egy férfi megsértődött rám amiatt,mert 2 hétig ignoráltam őt és nem válaszoltam az üzeneteire?

Figyelt kérdés
2 hét után ráírtam és taliztunk de azóta nem keres magától,csak akkor ha én keresem....

szept. 6. 17:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Na, vajon?

Komolyan, ennyi eszed sincs? Vajon szerinted jó néven vette, hogy két hétig annyira sem tartottad, mint egy darab sz**rt? És ezek után még csodálkozol, hogy nem akar veled beszélgetni?

Baj van a toronyban, méghozzá nem is kicsi.

szept. 7. 04:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem sértődött meg, a személyes találkozón kiderült hogy nem tetszel neki, ennyi....
szept. 7. 09:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Meglepő hogy még nem támadott vissza a kérdező, vagy nem kezdett el magyarázkodni miért nincs igazunk, vagy a személyes kedvencem: nem kezdte el sajnáltatni saját magát. Az ilyen emberek általában nagyon nem szokták érteni mi a baj a viselkedésükkel, miért hat nagyon rosszúl másokra amit és ahogyan tesznek velük, és miért lesz tőle "fura" a másik fél.

Röviden pedig a válaszom igen, nagyon is lehetséges hogy az a férfi megsértődött rád, mert két hétig ignoráltad. És teljesen jogosan sértődött meg. Az én kérdésem már csak az, hogy ezt valami beteges szadizmusból tetted és jól szórakoztál közben, vagy csak "így alakult"? Illetve a másik kérdésem, aki ilyen mint te, az egyáltalán minek próbál normális emberekkel ismerkedni? Mi lenne a valódi motivációd? Sikerült már bárkivel is így megismerkedned, hogy hetekre ignorálod és eltünsz? Gondolom nem az első eset hogy másokat is kiégetsz magad körül. Tényleg érdekelne a válaszod.

szept. 7. 16:44
 14/15 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

A kérdező nem tudja, hogy mit akar. Össze-vissza cselekszik. Olyan lehet, mint a belinkelt kérdésben szereplő nő. Azt a nőt mentálisan sérültnek nyilvánítja a párja, biztos az a férfi is így gondolkodik rólad, kérdező, akit két hétig ignoráltál hogy nem vagy százas. Miért is akarna veled összejönni. Max. egy kúrásra.

szept. 7. 17:11
 15/15 Senior Séf ***** válasza:
Megbicsaklott a beléd vetett bizalma, és ezen egy percig se csodálkozz. Én elküldtelek volna a halál fa5zára.
szept. 7. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!