Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Női szemmel egy bármilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szemmel egy bármilyen kocsival munkába járó férfi is férfiasabb mint aki bicajjal jár munkába?

Figyelt kérdés
Legyen az a bicajos férfi akármilyen izmos, fitt és jóképű.

szept. 5. 07:24
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
68%

Számomra nem.

Biztos van olyan nő akinek meg igen.

szept. 5. 07:25
 2/29 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ez hülyeség.

Ha praktikusabb a bicikli, akkor járjon azzal.

Azt viszont nem érteném meg, hogy mondjuk 10 km-re lakik a munkahelyétől, van autója és biciklivel jár.

szept. 5. 07:29
 3/29 A kérdező kommentje:

# 1

neked mi miatt nem férfiasabb?

szept. 5. 07:29
 4/29 anonim ***** válasza:
79%
Egy rakás férfi kolléga jár autóval dolgozni, de egyikükre sem gondoltam még úgy, hogy hú de férfiasak lennének emiatt. Az autómentes embereknél inkább a hozzáállás számít, mert én mondjuk Budapesten feleslegesnek tartom a napi szintű autóhasználatot, de nem vagyok egy megrögzött autóellenes, szerintem nem árt egy jogosítvány és némi rutin, mert hosszabb távokra az autó jobb opció, én nem vonatozom vagy Volánozok, de itt helyben a BKK teljesen jó. Úgyhogy maximum az lenne nálam kizáró ok, aki teljesen elutasítja a témát, ultra környezetvédő, retteg a vezetéstől vagy iszonyú béna, esetleg annyira csóró, hogy még egy jogsit se tud összehozni. (Venni sem kell autót mert alkalmi használatra lehet bérelni.) Az, hogy ki mivel jár munkába, halálosan hidegen hagy.
szept. 5. 07:30
 5/29 anonim ***** válasza:
59%

Kérdés, hogy miért jár biciklivel.

Testvérem sportos, edzőterembe jár + melóba biciklivel, így letudja a kardió részét.

Egyik munkatársam azért jár biciklivel mert a buszra is sajnálja a pénzt.

Na meg persze járhat azért valaki mert egyszerűen így gyorsabb, bár ezt nem sok helyen tudom elképzelni, maximum pesten.

szept. 5. 07:33
 6/29 anonim ***** válasza:
38%
Utálom a bringásokat, ön- és közveszélyesesek. Számomra fontos az autó, nekem is van.
szept. 5. 07:35
 7/29 anonim ***** válasza:
43%

Igen, mert a mai embereknek már ALAP, hogy mindenhová is autóval (minimum BMW, vagy Hilux) , motorral, repülővel, helikopterrel, stb járnak, mert megérdemlik és kit érdekel, hogy milyen bolygót hagyunk hátra magunk után.

Teljesen felháborító, hogy nincsenek még pl helikopter leszállóhelyek a templomoknál, iskoláknál, a kertesházak udvarán a medence mellett, stb. Ha ez nem változik rövid időn belül nálunk, akkor ki kell majd költöznöm az USA-ba.

A férfi meg az autójától lesz igazi férfi, bizony, hisz "apa vezet, apa kocsit vezet" és az az otthona meghosszabbítása. A vonat, a busz, az utasszállító repülő, stb, az mind-mind a prolik munkásszállójának a meghosszabbítása.

szept. 5. 07:42
 8/29 anonim ***** válasza:
36%

Egy férfi önmagában nem az autótól lesz férfias. 😂

Erősen kétlem hogy a lányok inkább egy elhízott 150 mély Ödönkét választanák a Suzukival, mint egy magas, jóképű, sportos srácot biciklivel. 😀

Tudod van aki kocsival se

kellene, meg van olyan aki bicikli nélkül is. 😀

szept. 5. 07:46
 9/29 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem ha kocsival jár, és ott lakik kb max 2km-re, akkor az inkább egy lusta ember, akivel már csak azért is nem foglalkoznék.
szept. 5. 07:49
 10/29 anonim ***** válasza:
71%
Sajnos a kerékpárosok közlekedési morálja miatt bennem is kialakult egy sztereotípia ami a "biciklis embert" jelenti de ez nem függ össze a férfiassággal vagy a férfiatlansággal.
szept. 5. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!