Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi kap tesztoszteronkezelést, akkor férfiasabban fog kinézni/teljesiteni?
de f@sz vagy már bocsi... Figyu lesd át: bodybuilder.hu alapismeretek. Ha teszem azt rendes tömegnövelő étrend+edzés (ami lehet kezdetben könnyített saját testsúlyos ha nagyon gyenge vagy->fegyencedzés) ÉS ha 1 év után ilyen maradsz akkor gondolkozz ilyeneken, ok? Húú ja és mégvalami: puafestival.hu/fórum
írd le a bemutatkozásodban ha felregelsz, h T.D hívott.
pua:D jaj gyüjtöd a jimminek a kuncsaftot? :D
otthon vagyok a pesti pua életben, és hát elég is volt belöle 1 életre :D
föleg hogy a legtöbb srác a puában, ha a puázás helyett gyurna meg több pénzt keresne, akkor megoldódnának a csajozási gondjai...de jobb mikulássapkában rohangálni az instantban és lányokat molesztálni.
Multkor megesett ez az eset, két gyerek ott nyomatta a pörgetést random nőknek, mi meg csak odamentünk beszélgetni hozzzájuk (a csávókák+csajokhoz egyszerre) és a két gyerek nagyon hamar lekopott, mert kibukott, hogy 0 szociális érzékük van, és ha bezavarják öket a pua mondokában, akkor megáll a tudomány
az ilyen csajozós teóriákkal foglalkozó közösség. Nem azt mondom, hogy nem lehet belöle jol kijönni, de az igazság az, hogy vannak ilyen csajozást oktató trénerek, akik ugy csürik csavarják a dolgokat, hogy minél több embert tudjanak lehuzni pénzzel.
és kajak vannak akik elmennek oktatásra, hogy majd az oktató megmutatja hogyan kell nöket leszólitani. PErsze a nótórius tanfolyamlátogatók ugyanugy krónikusan nem fejlödnek sehová, mert azt hiszik, hogy a csajok leszolitgatásától fog bármi is megváltozni. Elfelejtik az igazi lényeget megkeresni, avagy mi ami xarrá teszi a kis szánalmas életüket. És megmagyarázzák hogy miért nem bövölködnek a csajokban. De azt egyik sem vallja be, hogy lusta gyurni, lusta átalakitani a gondolkodását, nem akar többet keresni sem.
És nagyon sok ember van aki beleragad a puába, és olvassa a trükköket és csinálja mint a gép a lányok leszólitását. De nem emberként tekint alányokra, hanem kb mint valami számitógép által vezérelt ellenfélre egy számitógépes játékban.
még mindíg egy f@sz vagy ugye tudod? Én ott se voltam valami kedvelt de ottani tudást vegyítve a sajátommal, megindultam az emelkedőn. Na de te farok, nem Jimminek gyüjtöm a kuncsaftokat, mert utálom azt a kopasz állatot. Ja amúgy te is lusta vagy gyúrni, f@szfejkirály.
ennyi, T.D 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!