Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék férfiasabbá válni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék férfiasabbá válni?

Figyelt kérdés

17 f vagyok. Sokan mondták már hogy túl gyerekes vagyok, a hozzáállásom a dolgokhoz, a viselkedésem, és a beszédem. Túl pörgős vagyok, egy társalgásban pl facebookon minden mondatba rakok "xD - :D" jeleket. Tényleg mindenbe. Ez már reflex...

Nincs önbizalmam.. semmi.. és még barátnőm se volt eddig.

Mivel nincs önbizalmam nem próbálkoztam még lányoknál udvarlás terén. Csakhogy erre nem is nagyon volt szükség, mert állítólag helyes vagyok, ezért sok lány próbálkozott kezdeményezni, csak később mindig kiderült hogy túl gyerekes vagyok...

Kérdeztem hogy miért és olyanokat mondtak hogy meg kellene komolyodnom.. de ezt sosem tudom hogy értik. Próbáltam már hogy oké mostantól komoly leszek, nem leszek ilyen gyerekes, és azt minden barátom észrevette, mondta hogy nem tudják hogy mi bajom van.. O.o

Tehát

Férfiak! Elmondanátok nekem milyen tulajdonságokkal lehetnék férfiasabb?

Nők! Milyen tulajdonságokat neveztek férfiasnak? És mik a szempontok ilyen téren?

Normális válaszokat légyszi..

2012. aug. 3. 17:43
 1/10 Mókusgyilkos ***** válasza:

tegyél rá magasról :D vannak csajok akik erre buknak XD :D :P :S :FSFGSDGSHBERH EDRb

nah komolyság on:

majd idővel megkomolyodsz.. vagy nem.. van akinek nem kell halálosan komoly pasi ez így működik én pl a komoly/gyerekes határral konkrétan ugráló kötelezek.

squirrels must die!

2012. aug. 3. 17:47
 2/10 anonim ***** válasza:

De cuki vagy :D

Szerintem amúgy is megkomolyodsz majd, valszeg későn érő típus vagy... Hiába próbálod magadra erőltetni ezt a dolgot, úgyse fog menni...

Barátom 26 éves, és még mindig olyan néha, mint egy idétlen h.ülyegyerek...

21L

2012. aug. 3. 17:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Kezdjél egy sportolni! Jobb lesz a tartásod és érnek majd sikerek és kapsz pofonokat is.
2012. aug. 3. 20:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Az en baratom 32 es van egy nem tul komoly oldala. Viszont en nem banom, mert szoktunk sokat nevetni. Azt javaslom, hogy tanulj meg bizonyos helyzetekben komoly lenni. Nem kell mindig!! PL amikor egy csajjal randizol, legy kicsit komolyabb, vagy ha olyan szituacioba kerulsz ami megkoveteli. Nem kell megvaltoznod, csupan kifejlesztened ezt a kepesseget, hogy erezd, mikor milyen viselkedes a legcelravezetobb. Ezt persze mind sajat magadert tedd, ne masok miatt. Neked lesz igy egyszerubb.
2012. aug. 3. 21:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Menj el gyúrni :P és legyél magabiztos :)
2012. aug. 5. 10:13
 6/10 szelesoldier ***** válasza:
Jelentkezz szerződéses katonának ha betöltöd a 18-at és megvan az érettségid, az se baj ha mindjárt altiszti suliba adod be. Na tesó ott kellő komolyságra nevelnek. Én soha nem voltam egy léhűtő (nem mondtam hogy az lennél) de sokat változtam pozitív irányba. Egy lehetőség!
2012. aug. 5. 10:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Önbizalom kéne neked... Nem baj, ha egy fiúnak van humorérzéke, ez inkább jó pont :D

én sem tudok smilye-ik nélkülr írni már, értem miről beszélsz. De nekem erre annyit mondtak hogy biztos mosolygós vagyok, úgyhogy te is az lehetsz- és az sosem baj :D

viszont ez az önbizalom dolog aggasztó, ha már szerinted sem vagy elég férfias akkor gondok vannak. Kicsit hinned kéne magadban, és nem aggódni mert még fiatal vagy és van időd megkomolyodni, fel a fejjel :) ( vagy ha fent van akkor csak emeld magasabbra)

14/l

2012. aug. 22. 17:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez vicces. Bármi baja van valakinek: "menjél gyúrni/ menjél sportolni".

Komolyan mondom, mintha mindenre az lenne a megoldás.

"Hogyan legyen sikerem a csajoknál? -> menjél gyúrni

Hogyan szerezzek önbizalmat? -> menjél gyúrd ki magad

Depis vagyok, mit csináljak? -> menjél sportolj valamit, h*lyegyerek."

Hátha a rákot is gyógyítja a gyúrás, ha már ennyi mindenre jó. :D

De, hogy a kérdésre is válaszoljak, ne próbálj magadra erőltetni egy szerepet, add önmagad. Hidd el, nem csak egyféle ember létezik a földön.

2012. szept. 4. 15:02
 9/10 anonim ***** válasza:
A sport, mozgas igen hatasos sok mindenre. A szervezet endorfint termel kb 20 perc utan, igy az ember boldogabb, elegedettebb, egeszsegesebb a szervezet, a kulsore is jol hat. Csak ajanlani lehet, mert raadasul meg onkontrollra is nevel. (attol is fugg mit sportol az ember, mind mas persze)
2012. szept. 4. 15:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Üsd szét a kis mocsadékokat, akik az utadba kerülnek, és pláne ne picsogj itt a gyakorin, hogy mit kéne tenned. Tudd, hogy mit kell tenned! Tudd, hogy te győzelemre születtél!! MENJ ÉS KEND EL AZ ARCUKAT A KIS PONDRÓKNAK!!!
2012. szept. 4. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!