Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hány férfivel volt már dolgotok 33 éves korotokra?
Figyelt kérdés
Kufircolás is számít!szept. 4. 16:51
A kérdező szavazást indított:
0
1
2
3-4
5-6
7-9
10-12
13-19
20-29
30+
48 szavazat
1/16 anonim válasza:
Még csak 30 vagyok, de menyasszonyként nem gondolom, hogy ez változna a közeli jövőben. :D
3 pasival feküdtem le életemben összesen.
2/16 anonim válasza:
1 db Ő a jelenlegi párom, akivel 17 éves koromban ismerkedtem meg! 😊 Tudom ritka, de vannak még ilyen nők! 34/N
3/16 anonim válasza:
Akkor miért arra asszociálsz a kérdésbol hogy csak a szexrol szólna 1.?🤣
4/16 anonim válasza:
Hogy érted? Mifelénk ezt jelenti a “volt vele dolgod”.
Amúgy ezzel a 3 pasival volt csak bármiféle romantikus-szexuális “dolgom”.
5/16 anonim válasza:
3
Mégis miről szólna a párkapcsolat kategóriában? 🤣
6/16 anonim válasza:
Az ügyintézés is ilyen "dolognak" számít?
Vagy csak a sexuális partnereket kell számolni?
7/16 anonim válasza:
Én 20 évesen csak azt számoltam kivel csókolóztam már. (A szex az más.)
8/16 anonim válasza:
2. Ebbe minden beleszámít, nem dugok kapcsolayon kívül.
9/16 anonim válasza:
33-ig kettővel, aztán elváltam, azóta 4 év alatt sikerült 5-tel növelni a listát. Nem örülök különösebben, hogy így alakult.
10/16 anonim válasza:
Na de ha 1x vagy 2x randiztam valakivel, de semmi nem lett belőle, az minek számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!