Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hány férfivel volt már dolgotok 33 éves korotokra?
Figyelt kérdés
Kufircolás is számít!szept. 4. 16:51
11/16 anonim válasza:
Szex 3-mal, randi+csókolózás 7-tel. 33N
12/16 anonim válasza:
2
"1 db Ő a jelenlegi párom, akivel 17 éves koromban ismerkedtem meg! 😊 Tudom ritka, de vannak még ilyen nők! 34/N"
Ez semmilyen erényt nem takar, egyszerűen csak szerencséd volt. Tudod sokan maradtunk volna az első, második párunknál, csak mondjuk szakított, meg ilyenek. :P Nem kell fölényeskedni...
13/16 anonim válasza:
"Tudod sokan maradtunk volna az első, második párunknál"
Az élet tragédiája. Annyira boldog lettem volna, ha 1-nél több péniszt nem kell látnom életemben.
14/16 anonim válasza:
Ki a franc akar egy életen át egyetlen férfival lenni?
Az minden, csak nem szerencse.
15/16 anonim válasza:
Én. Én nagyon szerettem volna.
Nekem szerencse lett volna. Mások vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!