Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akivel erősen és kölcsönösen vonzódtatok egymáshoz, azzal sikerült barátsággá alakítani a dolgot?
10, pl mert úgy viselkedett. És mert nagyon hasonlónak érzem magamhoz. A mozdulatai, ahogyan beszél, azt vettem észre, hogy felveszem én is az ő stílusát, mintha tükröznénk egymást.
Semmi nem lett, azóta nem láttam. Csak sokszor gondolok rá kíváncsian. Tehát
És ő mivel viselkedett úgy?
Mióta azóta?
Tehát ?
11, milyen pontosan leírtad az érzéseimet :) Ugyanígy voltam én is. Mintha ő lennék én. Az lehet a különbség, hogy nálunk én voltam, aki "viselkedett", ami kb azt jelentette nálam, hogy "tiszában vagyok az érzéseiddel".
Elég gyakran jut eszembe. Mindig melegséggel tölt el, ha rá gondolok.
12, az most lényegtelen, de leírhatom. Nagyon rá volt pörögve egy témára és mindenképpen el akarta nekem mondani. Mindent megtett azért, hogy a közelembe férkőzzön, el is küldte onnan egy kollégáját. Nekem az egészből az tetszett meg ahogyan ezt kivitelezte. Nem volt tolakodó pl, de érezhető volt a lelkesedés rajta. Magam is így be tudok lelkesedni, ha egy dolgot fontosnak tartok.
Amióta kiírtam a kérdést.
A tehát véletlenül maradt ott 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!