Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez hogy működik, ha valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hogy működik, ha valakit elhagynak másért?

Figyelt kérdés

Egyik nap még együtt él valaki X-szel, majd véget vet a kapcsolatnak, és másnap már Y-nál alszik. Onnantól kezdve pedig vissza sem néz, mintha mi sem történt volna.

Igazából a belső folyamatra vagyok kíváncsi, akár saját tapasztalatra. Nincs ilyenkor bűntudat? Hogy tud ennyire könnyen “váltani” valaki?

szept. 2. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

Én sose tudtam így váltani. Én is kíváncsi vagyok mi zajlik le ilyenkor egy emberben

F

szept. 2. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:
92%

ezt már egyszer leírtam egy hasonló kérdésnél!

egy kapcsolat sem egyik pillanatról a másikra megy tönkre, hanem fokozatosan szép lassan! az okokról nem írok mert számtalan oka lehet egy kapcsolat tönkremenésének! de azt tudom hogy az én volt kapcsolatom is szép lassan romlott el! és mire eljutottam a szakításig már fel voltam készülve lelkileg is! szóval érzelmi kötödés, fájdalom már nem volt! akkor már kezdtem ismerkedni a mostani párommal! én így tudtam szakítás után nem sokkal ismerkedni, randizni a mostani párommal! így a válaszom igen, vannak helyzetek hogy normális

26N

szept. 2. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:
63%

A 3 személy megjelenése előtt kezdődik minden. Kevés sex, nem érzed magad fontosnak és nem értékelnek.

Ekkor jön a szerető.

Én még rosszabb voltam, mint a kérdező ír. Mert nem a szeretőhöz mentem, hanem egy 4-ik személyhez 🫣.

Nem volt lelkiismeretfurdalásom. Mert a házasságom már rossz volt. Tudtam, hogy lelépek. Kb.6-7 hónapot éltem így, csak vártam, hogy mikor lesz nagyobb vita.

Amikor kinyitotta a férjem az ajtót, hogy mehetek. Örültem. Nagyon örültem. Nem volt bennem más semmi, se harag se a pénzt nem sajnáltam. A bőröndöm már össze volt pakolva. A férjem persze meglepődött, hogy szó nélkül így elmennék.

Akkor éreztem újra magamat szabadnak, hogy élek, lélegzett és olyan könnyű lett minden

szept. 2. 16:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mar reg elhagyta, de csak most mondta ki. Ennek vege.
szept. 2. 18:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!