Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban rendben van, ha 2x kaptam virágot 3 év alatt?
Hát, ha cukin, kedvesen, pislogósan, bújósan mondod, hogy mennyire örülnél ha virágot kapnál (vagy bármi mást!), akkor arra jó esetben lép egy férfi és hoz neked virágot, még akkor is ha hülyeségnek tartja, azért hogy te boldog legyél. Ha szeret téged és fontos vagy neki! Néha nagyon bambák tudnak ám lenni, lehet egyszerűen eszébe se jutnak az ilyesmi kedvességek. :) Vagy más a szeretnyelve.
Viszont! Ha mondod, hogy szeretnél és lehülyéz, vagy továbbra is nuku figyelmesség, akkor én azt mondom, hogy ott kell hagyni.
"Én meglepem
Minden alkalomra szokott kapni valamit, és csak úgy is
Én 2x kaptam tőle ajándékot, és 2x virágot
Pedig volt a 3 év alatt karácsony, szülinap, évforduló
Tavaly évfordulóra pl egy doboz fagyit kaptam, idén már azt sem
40 éves pasi..."
Ja... Hát szerintem csak kihasznál téged. Ez egy kényelmes kapcsolat neki. De még kezedbe veheted az ügyet. Mondani kell, hogy mit szeretnél... Józsi, fontos vagyok én neked? Mert olyan nagyon szomorú vagyok, hogy sose jut eszedbe egy ünnep se, egy alkalom se, vagy csak úgy adni ajándékot nekem. Pedig tudod ezek számomra fontos dolgok.
Aztán innen látod majd, hogy mit reagál. Hátha összeszedi magát.
Ezt neked kell eldönteni.
Egy kapcsolatban nincsenek előre megírt szabályok.
De ja ő tudja, hogy te ezt szeretnéd, és kvázi tojik rád, akkor az a kapcsolat vélhetően nincs rendben.
Exem pár virág után magyarázta, hogy neki az nem kell, hanem akár egy sör is jobb, mint haszontalan virág, meg elhervad is... vettem tökéletesnek tűnő műrózsát is... mondván nem hervad el, locsolni se kell, kb 30 centiről látni, hogy nem valós...
Később (?) jóval folyton mesélte másnak máshogy panaszkodva, mint mindenről panaszkodva csupán.
Volt, hogy kapott virágot mástól, akkor is én voltam a hlye, mert az másféle virág, meg így-úgy...
Majd tőlem is, hogy én vagyok a hlye és nem értettem meg igazán.
Lófszt.... ott nem tudom mi van, de enyém nárcisztikus pszichopata, de bár ha fals volna és ennyiről szólt volna és nem pedig 100++ másikról is, amik közül nagyon brutális dolgok voltak a végén.
Persze eseted más. És ennyiből semmi se derül ki.
én vagyok 26-27, ma 19:06 és ma 19:07
fentiekből nem tudhatunk semmit sem, csak azt, hogy ezen hirtelen elkezdtél rugózni ~3 év után
csak ezen
csak ezt hozva előre
stb...
most kifogásokat keresel, hogy ő miért szr, ha csak évente emlékezik meg emígy erről így? (esetleg másképp meg millió témán ki tudja mi van, de hát akkor nem panaszkodhatsz, nem kereshetsz rá se okot azokból?)
"Kommunikáció? A válasz csak annyi, hagyjál már a hülyeségeddel"
Tehát értelmezzük a helyzetet!
Van egy nagyon durván egyoldalú kapcsolat, ahol nem, hogy a normális esetben alapvető kölcsönösség nincs meg, de még az alapvetően elvárható tisztelet is teljes mértékben hiányzik. Lenéző, lekezelő, bunkó, ez pedig megengedhetetlen egy kapcsolatban.
Ezek után mondjuk én nem csodálkozom, hogy nem kedveskedik neked. De ez igazából csak a jéghegy csúcsa. Itt nem a virág hiánya a legfőbb gond, hanem az, hogy egy önző tahóval vagy együtt.
"A háztartásban mindent én csinálok, szószerint mindent
Az ágyban pedig mindent megkap, még amit ki sem mer mondani..."
És nem elég, hogy egy bunkóval vagy együtt, még ki is szolgálod. Minden értelemben. Gyakorlatilag a bejárónője, és egyúttal a szexrabszolgája vagy.
Én azt nem értem, mi a fészkes frászfenéért vagy vele??
29
Igen, ha ez így megy a kapcsolatban, az a másik kiszolgálásáról szól. :( Fel kell állni és kihúzni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!