Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban rendben van, ha 2x kaptam virágot 3 év alatt?
Ahelyett, hogy az ő meglepetéseidre költöd a pénzt, vegyél magadnak virágot és tedd ki az asztalra.
Ha kérdezi honnan van, akkor kaptad.Köze hozzá?Ő nem vesz, vett más.Vehetne ő is.😊
Kapni. Mindig csak kapni...
Amúgy meg nem mindenkinek az ajándékozás a szeretetnyelve!
De mondom ezt olyan észlénynek, aki O1G-re szavaz mert olyan "jóképű", közben meg a pasija fizuja egyre kevesebbet ér és már nem futja holmi túlárazott haszontalan vágott gazokra!
Meg persze megint ki a hibás? A pasi... Két(!!!!!!!) emberen múlik egy kapcsolat! Nyilván nem nyújtasz akkora produkciót a háztartásban és az ágyban hogy megérdemeld... Ha meg netán mégis(bár a nők többsége mégcsak csókolózni sem tud, hiába a nagy arc - szóval elég kicsi az esély a produkciódra de tegyük fel) akkor is még ott a bűvös kérdés: Eddig mi a bánatos lóf...szért nem szakítottál??? Úgy pár hónap után?
Minden más mégiscsak jó? Vacsorázni is elvitt, csak az a fránya virág...
Lehet hogy amúgy nem is nevelsz virágot, mint az előző kommentelőnél tele a ház/virágoskert velük. Abban a tudatban él hogy nem is szereted őket.
Kommunikációra is használhatnád néha a szádat nem csak .....ra!
Nem vitt vacsorázni soha
Virágaim is vannak, tudja h szeretem
Kommunikáció? A válasz csak annyi, hagyjál már a hülyeségeddel
A háztartásban mindent én csinálok, szószerint mindent
Az ágyban pedig mindent megkap, még amit ki sem mer mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!