Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban rendben van, ha 2x kaptam virágot 3 év alatt?
Figyelt kérdés
szept. 1. 11:11
2/32 anonim válasza:
Ha allergiás vagy virágporra akkor az a kettő is sok.
3/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok, sőt
Szeretem, szeretném a virágokat
szept. 1. 11:17
5/32 anonim válasza:
Akkor lehet,hogy csak azt hiszi,hogy az vagy rá.
Tudasd vele, hogy nem vagy allergiás a virágporra.
Mondjuk így
-Józsi annyira aranyos vagy,hogy így gondoskodsz,óvsz engem,de nem kell féltened nincs virágpor allergiám
7/32 A kérdező kommentje:
Én meglepem
Minden alkalomra szokott kapni valamit, és csak úgy is
Én 2x kaptam tőle ajándékot, és 2x virágot
Pedig volt a 3 év alatt karácsony, szülinap, évforduló
Tavaly évfordulóra pl egy doboz fagyit kaptam, idén már azt sem
40 éves pasi...
szept. 1. 11:40
8/32 anonim válasza:
Jó, és akkor miért vagy olyan "okoska", hogy költesz rá akár egy centet is ahelyett, hogy szakítanál vele? Nem fog neked venni virágot mert nem vagy neki fontos. Érthető? Szedd a "cókmókod" össze és lépj le tőle! Szívesen.
9/32 anonim válasza:
Én se szoktam virágot venni az asszonynak, a vágott virág tönkremegy pár nap alatt, cserepesből meg tele a lakás meg az erkély. Ettől még nincs semmi baj a kapcsolatunkkal, mert amúgy másfajta ajándékot szoktam adni alkalmakra, de ha a kérdezőéknél az sincs, az már lehet probléma, vagy figyelmetlenség.
10/32 anonim válasza:
Ez max egyoldalú szerelem, semmi értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!