Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40 éves egyedülálló férfinak hol kellene tartania az életben?
Mindig is egyedülálló volt. Rövidebb kapcsolatai voltak.
Milyen egzisztenciával kell rendelkeznie? Átlag fizetés.
Lakás? Kocsi? Félretett pénz?
Nincs köbe vésve hogy hol kellene tartani. Én csak azt tudom mondani hogy én hol szeretnék tartani. Lakás, kocsi lehetőleg saját válalkozás és egy komoly kapcsolat amelyből már gyerekek is születtek.
26/f
Nem rólam van szó.
Nő vagyok és ismerkedek egy férfival.
Egy régi kocsija van. Albérletben él.
Nekem ez hihetetlen hogy egy 40 éves férfinak semmilye nincs.
El is gondolkodtam rajta akármennyire is vonzó így nem érdemes vele foglalkozni a továbbiakban.
5.
Miért?
Nekem kocsim lakásom.
Akkora bűn ha elvárom egy férfitól hogy legalább egy étterembe el tudjon vinni?
Nem vagyok gazdag. De én is meg tudtam magamnak teremteni ráadásul nekem még 1 gyerekem is van.
Nem tudom hogy a mostani 40es férfi korosztály hol tart az életben. Ezért kérdeztem.
Ha a férfi rendőr, tűzoltó, ápoló, banki ügyintéző, hivatali aktatologató, betegápoló stb stb és nem örökölt lakást, vagy mondjuk 3 testvérével örökölt egyet, az a fizetéséből szerényen megélhetett, de sokat félretenni nem tudott.
Ismeretlenül minősítesz valakit.
Ha anyagias vagy az oké, de baszod ne itt keress már önigazolást. Tényleg jobb lesz ennek az embernek nélküled.
37 évesen egy csótány öreg kocsival jártam, egy 30 nm-es kedves, de lepukkant albérletben éltem.
Mikor egy évre rá kiderült, hogy apa leszek, lecseréltem a kocsit és vettem egy házat Budapesten készpénzből, előtte nem volt rá szükségem.
Kövezzetek meg, de én egyetértek a kérdezővel. Ugyan ebben a cipőben járok. Nagyon kiábrándító, hogy nemhogy kettőnk részét, de még a sajátját sem tudja kifizetni egy program során hóvégén. Volt olyan, aki tőlem kért kölcsön százezreket (én hülye adtam), meg olyan is volt, aki a második randin megkérdezte, hogy mennyit keresek, és ahogy kiderült, hogy majdnem kétszer annyit mint ő, látszott rajta, hogy extrán elkezdett teperni.
Azt tapasztaltam, hogy sokukat a volt asszony nullázta ki váláskor…
43N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!