Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezeljem ezt az egészet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem ezt az egészet? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Anyum és az élettársa úgy döntöttek, eljött az ideje összeköltözni most hétvégén, amivel semmi probléma, tök jól kijövünk, az együttélés se lesz problémás, viszont előtte még szerveztek egy közös nyaralást, amire eljött anyu élettársának a lánya is. Még csak párszor találkoztunk, három évvel idősebb nálam, és ösztöndíjjal külföldön tanult, viszont ősszel már itthon folytatja az egyetemet, szóval holnaptól ő is velünk él.

Az a helyzet, hogy egész nyaralás alatt elég közvetlen volt. Többször észrevettem, hogy hosszasan néz, állandóan megérintett, megölelt. Tegnap este, mikor benn voltam a fürdőszobába, bejött, egy darabig beszélgettünk, majd elém állt, megragadta a fenekem és megcsókolt.

Először megpróbáltam "kitérni", de nem hagyta, és őszinte leszek, nagyon jó volt vele csókolózni, nagyon élveztem, de nem mertem megszólalni, vagy bármit csinálni, mert teljesen ledöbbentem. Ő csak annyit mondott: nem kell túlgondolni, csak élvezd, majd otthon folytatjuk.

Ma alig tudtam a szemébe nézni, beszélni vele meg pláne nem.

Most otthon mire számítsak, mitévő legyek?

Ti hogyan kezelnétek ezt az egészet? Mit csinálnátok?

18L

aug. 30. 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:
9%
Anyukámnak elmondanám, hogy a párja rám mászott és dobja ki örökre vagy én megyek máshová mert egy légtérben nem akarok vele lenni, sőt még látni se.
aug. 30. 22:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehet nem voltam egyértelmű, de a lánya "mászott rám".
aug. 30. 22:44
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Döntsd el, hogy te mit szeretnél. Ha jó volt, akkor nyugodtan folytasd. Anyádéknak meg nem kell mindenről tudni. Felnőtt emberek vagytok, teljesen természetes, hogy van magánéletetek. Elég akkor elmondani, ha esetleg komolyabbra fordul.
aug. 30. 23:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Neked tetszik? Vonzodsz a nőkhöz egyébként? Ha nem ez lenne a helyzet, akkor szívesen ismerkednel vele? Ha igen, akkor szerintem hallgass ra es élvezd.
aug. 31. 13:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!