Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi volt a leghosszabb idő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi volt a leghosszabb idő?

Figyelt kérdés
Mikor szexkapcsolatban újból egymásra találtatok.
aug. 30. 20:48
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Sosem voltam és nem is leszek szexkapcsolatban.
aug. 30. 20:49
 2/9 anonim ***** válasza:
54%

Szexkapcsolatoknak nincs is vége szinte.

Akikkel kavartam azok egy csettintésre ugranak 10-20 ev mulva is. Ilyenek.

Sokkal jobban fekszik az osszesnek vmi numera mással mint egy kapcsolat.

Undirotoak a pasik.

aug. 30. 20:50
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Dettó. Én se voltam és nem is leszek sosem szexkapcsolatban.42N
aug. 30. 20:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Értelemszerűen olyannak szól a kérdés, akinek volt már szexkapcsolata. 😄 Volt már hogy évek elteltével újra összejártatok vkivel?
aug. 30. 20:56
 5/9 anonim ***** válasza:
69%

Kifejezetten nem volt megbeszélten szexkapcsolatom, de voltak ilyen rövidebb max három hónapos kapcsolataim, amik végülis ennek minősülnek.

Soha egyikkel sem találkoztam többet, ahogy vége lett.

aug. 30. 21:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem!vmi oka van ,hogy vége lett , úgymond szünet lett a szex kapcsolatban... Szóval biztos hogy nem 😀
aug. 30. 21:11
 7/9 anonim ***** válasza:
60%

Én bármikor elővehetem akármelyiket. Ha akarnám. Meg minden nő is.

Mindig csak a nőtől függ a szex. A pasik igenemberek csak.

aug. 30. 21:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Régebben előfordult,ma már nem feltétlenül folyamodnék ilyesmihez, pedig lenne olyan, aki hajlana rà.

Volt, akivel mondjuk egy-két évig semmi sem történt, aztán mikor én egyedül maradtam, adódott egy alkalom és újból megtörtént.Ez egyszeri esetnek szàmított, nem is éreztem olyan nagyszerűnek, mint egykor-bàr jól esett.

aug. 30. 21:45
 9/9 anonim ***** válasza:

3 hónapig voltam ilyenben, amíg ki nem derült hogy hazudott, és valójában hetekkel korábban kibékült a menyasszonyával, akivel elvileg az előtt szakítottak, hogy mi " összejöttünk".

Addig jól elvoltunk amíg én szingli voltam, őt meg annak hittem. De Én ezek után már nem akartam semmit tőle, csalódtam benne barátként, emberként, mindenhogy.

Olyan aki össze-vissza hazudozik nekem is, és csalja a párját is, nekem nem kell. Gerinctelen! Megszakítottam vele minden kapcsolatot.

szept. 13. 01:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!