Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fèrfiak titeket húztak màr le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fèrfiak titeket húztak màr le nők anyagilag? És nők titeket fèrfiak? Mennyivel és hogy?

Figyelt kérdés

#Lehúzàs, kihasználàs
aug. 30. 17:32
 1/8 NTBS ***** válasza:
A volt nejem. Azt itt nem szeretném leírni.
aug. 30. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ez mennyire számít lehúzásnak, de egyszer randiztam egy csajjal, elvittem kajálni. A 2. találkozásra nem jött el, csak "elfelejtett" erről szólni nekem előtte, pedig az ő kedvéért el is utaztam, hogy találkozzunk. Aztán még egy üzenetben jól meg is alázott, pedig előtte nem jutott eszébe, hogy őt zavarja az a 7-8 év korkülönbség, ami köztünk volt (ő vagy 23 körül lehetett, én 30 körül).
aug. 30. 20:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen kettes ez is lehúzàs,hol ezzel kajál,hol azzal megy moziba ,a másik vesz neki egy parfümöt stb...
aug. 30. 20:51
 4/8 anonim válasza:
Megjátszotta hogy szeret, és vissza élt mindennel. Közel úgy 50000 Ft-ot nyúzott le a bőrömről, fél hónap alatt. Szép, mi?
aug. 30. 21:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Hónapokig eltartottam a gyerekem apját, mert lusta alkesz.
aug. 30. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A válásom után volt egy párkapcsolatom- pár hónap után jött a puhatolózás, hogy mim van, mennyim van, milyen megtakarításom van, állandóan nálam tanyázott, körbeugráltam, elláttam, vissza még egy csoki erejéig sem.

Elhívott (! Tehát meghívott, lefoglalta, megszervezte, ajándékként tálalta), hogy elvisz egy kastélyos hosszú hétvégére… el is mentünk, volt közös masszázs, gyertyafényes vacsora, meg amit el tudtok képzelni. 3. Napon csekkolunk ki, teszik le elé a számlát és közölte, hogy elfelejtette elhozni a bankkártyáját… azt hittem, elsüllyedek.

Kifizettem, nagyon nem jó szájízzel… később nem pedálozott, hogy elnézést kér, átutalja, tényleg figyelmetlen volt… mert ez nem az volt sajnos.

(Ha az lett volna, azonnali utalással is lehetett volna akár felém, akár a szálloda felé rendezni egy netkapcsolattal rendelkező akármilyen eszközzel akárhonnan ugye…)

…a hidegzuhany az volt, hogy ez után pár héttel nekiállt okosan, óvatosan puhítani, hogy neki milyen pénzügyi gondjai vannak (mindketten jól kerestünk, de ő nálam is sokkal jobban elmondása szerint)… adjak már kölcsön egy 4-5 milliót. 2-3 hónapos kapcsolatban voltunk… akkor lett elegem.

Nem sajnálok semmit, amit “rá költöttem”, mert pl. egy színházjeggyel én is jól szórakoztam, a süteményből én is ettem, amibe időt, energiát, alapanyagot tettem… de jó, hogy kivágtam, mert lehúzós, ingyenélő, nulla pénzügyi kultúrájú 40-es férfi volt, pedig tanult, kultúrált, értelmes ember benyomását keltette és értékes, felelősségteljes munkája is volt…de talán mentálisan csúszott el valami és ebből inkább nem kérek, köszönöm.

aug. 31. 14:45
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Igen, úgy 10 évemet vette el, meg egy szép ház árát, most meg ki akar rakni mert nem szopok eleget. Nincs hova mennem, mivel a ház ára elszivárhott.
szept. 21. 16:16
 8/8 anonim ***** válasza:
6-os nagyon sajnálom. Nem is gondolják az emberek, mennyi ilyen van, azt mondják itt is hogy hú mennyi Kell egy nőre havonta? Egy vicc, örülhet valaki ha nem akarják lehúzni, nem hogy költeni...
okt. 10. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!