Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az emberek miért ragaszkodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért ragaszkodnak annyira ahhoz, hogy párkapcsolatban szexelni csak a párjukkal lehet?

Figyelt kérdés
Vagyis maga az, hogy ugyanaz kell legyen az a személy, akivel párkapcsolatban él és akivel szexel? Pedig a kettő két külön dolog. Lehet, hogy valakivel jól együtt tud élni, egyeznek a célok, életvitel, anyagiak, praktikus dolgok, de a szex meg mással jó. Azzal a mással meg lehet pont az együttélés nem menne. Miért nem lehet a kettő párhuzamosan csinálni? Régen is a nemesek meg a királyok így csinálták, volt házastársuk, akivel gazdasági, politikai érdekek mentén házasodtak, lettek gyerekeik, vitték tovább az ügyeket, szexuális vágyak kiélésére meg kerestek mást. Megjegyzem sokan ma is nemhivatalosan ezt csinálják, élnek látszatházasságban és kefélnek mással.

aug. 30. 16:15
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
77%
Gondolj bele csókolózol a nőddel akinek teleélvezte a száját vki előtted.. na így milyen a dolog?
aug. 30. 16:17
 2/54 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, hogy neked könnyen megy de én nem tudnék egy idegennel, vagy egy random emberrel, nekem ez a természetes, hogy ismerem, meg van a bizalom. Nem is tudom masok hogy tudnak annyi partnerrel lenni, olvasom itt hogy 20-50 emberrel voltak. Hogy tudják ezt feldolgozni?
aug. 30. 16:19
 3/54 anonim ***** válasza:
92%

"Miért nem lehet a kettő párhuzamosan csinálni?"

Lehet ha az összes résztvevő beleegyezik, vagyis tud róla!

De egyébként létezik olyan párkapcsolat amelyben működik a szex és a célok, értékrend is karöltve lépeget és egyik félnek sincs szüksége harmadik féllel kompenzálni a hiányt. Valamint nem kapcsolatfüggők, hogy benne ragadjanak, inkább szakítanak, elválnak.

aug. 30. 16:21
 4/54 anonim ***** válasza:
79%
Igen, tudjuk, anyátokkal akartok élni örökre, de kéne valaki akit megdughattok. Semmi újdonság.
aug. 30. 16:22
 5/54 anonim ***** válasza:
84%
Jaj Bécike pirinyója égnek áll és akkor muszáj neki megcsalni Mancikát Julikával. Hűtlen fasz vagy, ennyi.
aug. 30. 16:24
 6/54 anonim ***** válasza:
82%
Mert a páromra vágyok. Másokra meg nem.
aug. 30. 16:27
 7/54 anonim ***** válasza:
84%

"volt házastársuk, akivel gazdasági, politikai érdekek mentén házasodtak"

Ma a legtöbb embernek nem muszáj ilyen érdekek miatt házasodni, olyannal lehet párkapcsolatban akit kíván is.

Amúgy semmi nem tiltja a nyitott kapcsolatot, ha te azt akarsz. De nem fog megváltozni a társadalom, hiába írsz ki napi 8 kérdést erről.

aug. 30. 16:27
 8/54 Noren1989 ***** válasza:
23%
Àhh,ez csak ijen úri huncutsàg.
aug. 30. 16:29
 9/54 anonim ***** válasza:
29%

Én nőként ezzel úgy vagyok, hogy én elvárok rengeteg mindent a férfitől, ha az meg akar engem dugni.

Én "ingyen" senkivel nem fogok dugni.

aug. 30. 16:30
 10/54 anonim ***** válasza:
88%
Hmm. Valahogy az ilyen kérdéseket sosem nők írják ki. Hihetetlen hogy a királyokat veszed példának, ők mindig is máshogy éltek, más normák szerint. Viszont nem irigylem a kényszerházasokat sem ami pont a nemesekre, befolyásos emberek családjaira jellemző ahol a vagyon házasodik vagyonnal.
aug. 30. 16:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!