Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz elfogadni páromtól pénzt?
Nem értem, milyen etikai problémád van ezzel? Én anyukámnak szoktam segíteni ilyesmi dolgokban pont és ő is szokott küldeni cserébe pénzt, mondjuk nem konkrétan úgy, hogy ha ma megcsinálok neki valamit akkor rá egy órára utal érte, de most pl pár hónapig álláskereső voltam, akkor több időm volt neki segíteni ő pedig cserébe segített, mikor elmaradtam 1-2 számlával. Volt egy social mediása, ő 160 ezer forintot kért el azért, hogy megírt neki kb 5-6 Instagram posztot.
Szerintem nyugodtan elfogadhatsz érte pénzt, mert ha szakemberre kellene bízni, ő 5x annyit kérne érte, de a te időd is értékes, szóval megérdemled.
Neked nincs önbizalmad azért nem akarod elfogadni.
Pszichológus tud segiteni.
Fogadd el amit adnak, persze hogy jár.
Teljesen korrekt ha ad pénzt mivel dolgozol.
Én évekig dolgoztam a férjemnek és soha nem adott egy fillért sem……
Így aztán elmentem dolgozni, mondtam neki hogy ott legalább megfizetik a munkámat, az időmet, az energiámat.
Megsértődött, de én nem vagyok az a fajta ember akit ki lehet használni.
Nekem ebben olyan érzésem van, hogy a párom a főnököm lenne és ezt nagyon nem szeretném. Közös vállalkozásként igen.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!