Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz elfogadni páromtó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz elfogadni páromtól pénzt?

Figyelt kérdés
Munkájába segítek bele (pl promozás facebookon). Eddig nem csináltam túl sok mindent, azt mondta hogy neki ez sok segítség, mert ún. a kisebb dolgokkal nem neki kell foglalkoznia, ő csinálja a nehezebbeket. Mondta hogy segítek neki egy kicsit még és kifizet (eddig szó sem volt fizetségről, csak arról beszéltünk hogy így hamarabb megvannak a dolgok és tulajdonképpen "több" lesz a pénz). Nem vagyok valami jó anyagi helyzetben, jövő héttől leszek egyetemista. Nem tudom mennyire lenne etikus a saját páromtól pénzt elfogadni. Jól jönne meg minden, de nem a pénzért csinálom, hanem azért hogy neki könnyebb legyen. Napi max 1-2 órás melóról van itt szó, ráadásul csak online dolog.
aug. 29. 23:30
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Nem fogadnám el, de napi szinten se segítenék neki főleg ha egyetemista lennék. De csináld úgy ahogy te jónak látod.
aug. 29. 23:46
 2/9 A kérdező kommentje:
értem. igazából nem tudom mi lenne a helyes. nem nehéz dolog, nem kell sietnem se vele annyira, csak legyen meg. a pénz meg jó lenne. de nem érzem etikusnak hogy kifizetne engem. nem tudom. eddig szó sem volt arról hogy pénzt akarna nekem adni, azért is voltam vele úgy, hogyha neki ez segít akkor csinálom.
aug. 29. 23:51
 3/9 anonim ***** válasza:
30%
Mióta vagytok együtt?
aug. 29. 23:55
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Fogadd el. Szerintem alap dolog, hogy segít az ember a párjának ingyen, de ugyanúgy az is alap, hogy támogatja mindenben. Akár anyagilag is, ha épp megvan szorulva. Itt most találkozott a kettő. Érezheted furának, de valószínűleg kisegítene pénzzel bármikor ha szükséged van rá, így pedig nem csak úgy adja.
aug. 29. 23:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, milyen etikai problémád van ezzel? Én anyukámnak szoktam segíteni ilyesmi dolgokban pont és ő is szokott küldeni cserébe pénzt, mondjuk nem konkrétan úgy, hogy ha ma megcsinálok neki valamit akkor rá egy órára utal érte, de most pl pár hónapig álláskereső voltam, akkor több időm volt neki segíteni ő pedig cserébe segített, mikor elmaradtam 1-2 számlával. Volt egy social mediása, ő 160 ezer forintot kért el azért, hogy megírt neki kb 5-6 Instagram posztot.

Szerintem nyugodtan elfogadhatsz érte pénzt, mert ha szakemberre kellene bízni, ő 5x annyit kérne érte, de a te időd is értékes, szóval megérdemled.

aug. 30. 05:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Neked nincs önbizalmad azért nem akarod elfogadni.

Pszichológus tud segiteni.

Fogadd el amit adnak, persze hogy jár.

Teljesen korrekt ha ad pénzt mivel dolgozol.

Én évekig dolgoztam a férjemnek és soha nem adott egy fillért sem……

Így aztán elmentem dolgozni, mondtam neki hogy ott legalább megfizetik a munkámat, az időmet, az energiámat.

Megsértődött, de én nem vagyok az a fajta ember akit ki lehet használni.

aug. 30. 06:04
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Miért lenne gáz? A te munkád hozzájárul az ő anyagi sikereihez. Azt a pénzt kvázi te kerested meg.
aug. 30. 06:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem ebben olyan érzésem van, hogy a párom a főnököm lenne és ezt nagyon nem szeretném. Közös vállalkozásként igen.

35/F

aug. 30. 09:36
 9/9 anonim ***** válasza:

8+

Vagy én lennék a főnöke, ezt sem.

aug. 30. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!