Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként, elfogadnád az alkut?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként, elfogadnád az alkut?

Figyelt kérdés

Van egy gyerekkori álmod, ezért sokat tettél, sok lemondást, sok tanulást, sok erőfeszítést.

De az élet úgy hozta, hogy el kellett engedni. Sima, dolgozó ember lettél, aki bérrabszolga.

Majd jön egy lottó ötös szintű esélyed, hogy az álmodat csináld, igaz, nem élnél meg belőle.

A párod viszont bátorít, és támogat, hogy végre boldog legyél.

Viszont ő is kér cserébe.

Engedd el a második nagy gyerekkori álmod, és ne legyen baba! Pláne ne kettő, amiről mindig beszélsz.

Ő, a párod, vállalja a műtétet, neki is így lesz a legjobb.

aug. 8. 16:47
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
89%
Semmit sem értek
aug. 8. 16:57
 2/28 anonim ***** válasza:
94%
Én sem. A leírás egy baromság.
aug. 8. 17:01
 3/28 A kérdező kommentje:

1. Lefordítom, és leírom lassabban.

Szeretnél gyerekkorodtól ez vagy az lenni. De nem lehettél.

Felnőttként lehetsz, de ennek az ára, hogy a férjed fog eltartani/nagyobb részben eltartani + kiköti, hogy ne szülj!

Cserébe megélheted az álmod.

aug. 8. 17:02
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha nem élnék meg belőle, akkor nem váltok, mert ki fog eltartani? A párom? Nem biztos, hogy öt év múlva is lesz párom.

2. Ha akarnék gyereket, nem mondanék le róla. Ez alapvető párkapcsolati ellentét. El kell dönteni, ki a fontosabb. Ez a férfi gyerek nélkül, vagy gyerek egy másik férfitől.

aug. 8. 17:03
 5/28 anonim ***** válasza:
91%
Elérném az álmom férj nélkül és más férfinak szülnék ha akadna válás után.
aug. 8. 17:06
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nrm vagyok rászorulva.
aug. 8. 17:07
 7/28 anonim ***** válasza:
74%

Szóval annyira "szeret" téged, hogy nem támogat téged önzetlenül csakis úgy, hogy valamit elvár érte. Aha.

És ha baba születne akkor se támogatna, vagy mi? Akkor kikötné, hogy ha bölcsis a gyerek kötelező bölcsibe adni, vagy időközben lelépne? Alku... Inkább színtiszta zsarolás.

Azonnal költözött volna egyikünk a közös házból és beadnám mihamarabb a válási papírokat, hogy örökké megszabaduljak tőle!

aug. 8. 17:11
 8/28 anonim ***** válasza:
93%

"Viszont ő is kér cserébe.

Engedd el a második nagy gyerekkori álmod, és ne legyen baba! Pláne ne kettő, amiről mindig beszélsz."

Ez mekkora állatság.Normális nő nem akar olyannak szülni amúgy sem, aki sosem akart gyereket.

Ez az egyik.A másik, hogy ettől függetlenül sem akar a férfi gyereket, nem fogod fel?Tehát ha gyereket akarsz, másik faszit kell keresni.Nem világos?

aug. 8. 17:19
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

#7 Ez a férfi sehogy nem akar gyereket, nem jön le a leírásból?

Annyit dönthet el a kérdező, hogy fontos-e neki annyira a gyerek, hogy más partnert keressen.

Ha nem kéri a támogatást, ez a férfi akkor sem fogja felcsinálni, te sem érted?

aug. 8. 17:22
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

#9:

Engem nem érdekelne, hogy akar-e babát. Én nem akarnék tőle azért írtam, hogy elhagynám.

aug. 8. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!