Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként, elfogadnád az alkut?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként, elfogadnád az alkut?

Figyelt kérdés

Van egy gyerekkori álmod, ezért sokat tettél, sok lemondást, sok tanulást, sok erőfeszítést.

De az élet úgy hozta, hogy el kellett engedni. Sima, dolgozó ember lettél, aki bérrabszolga.

Majd jön egy lottó ötös szintű esélyed, hogy az álmodat csináld, igaz, nem élnél meg belőle.

A párod viszont bátorít, és támogat, hogy végre boldog legyél.

Viszont ő is kér cserébe.

Engedd el a második nagy gyerekkori álmod, és ne legyen baba! Pláne ne kettő, amiről mindig beszélsz.

Ő, a párod, vállalja a műtétet, neki is így lesz a legjobb.

aug. 8. 16:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

#19 Én azt próbálom magyarázni már egy ideje, hogy annál erősebb jel nem kell a gyerekvállalással kapcsolatban, ha a párod a szemedbe mondja, hogy tegyél le róla, mert neki nem kell.

A támogatós része meg nyilván csak abban az esetben érvényes, ha ennek ellenére is úgy dönt a kérdező, hogy vele marad.Tehát nem az lesz, hogy sunyiban ismerkedik és lelép mással babát csinálni, ha már jól lehúzta anyagilag a férjét.

Ez így korrekt hozzáállás végülis.Megmondta a férje, hogy mit tud nyújtani, mire számítson tőle.

Társa tud lenni, anyagilag segíti, de nem lesz gyerek.Ezt a kérdező vagy elfogadja őszintén, vagy otthagyja.

A férjet abból a szempontból megértem, hogy ő is akar egy feleséget, olyat, akinek a gyerek nem fontos.Nyilván az nem lesz jó, ha a pénzért azt hazudja a kemérdező, hogy megfelelel, utána rá 2 évre meg lelép mással, mert ő babázni akar.Én így értelmezem ezt a helyzetet.

aug. 8. 17:58
 22/28 anonim ***** válasza:
#19 De amúgy szerintem is fura és kamu kérdés.Bár sok fura ember létezik a világon, lehet eddig nem foglalkoztak ezzel a témával.
aug. 8. 17:59
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Persze,hogy elfogadnam. Neveloszulonek jelentkezhetsz barmennxi evesen ,a genetikai hibas/testi serult egyedeket ki tudod szorni,ha szulsz,akkor meg rad van eroltetve es a tested is tonkremegy.
aug. 8. 18:11
 24/28 anonim ***** válasza:

És ha a férj jövőre meghal autóbalesetben? Akkor ki fog eltartani?

Azt tanácsolom, élj egy jobban fizetett munkából és tartsd meg hobbinak az álmot.

A gyerek kérdést pedig előbb kellett volna tisztázni. Ezt végképp neked kell tudni, hogy mi a fontosabb, ez a férj, vagy gyerek enélkül a férfi nélkül. Én nem alkudoznék semmiben, mert el tudom dönteni, nekem mi fontos.

aug. 8. 18:21
 25/28 anonim ***** válasza:
33%

Korrekt feltétel.

A gyermek baromi sokba kerül.

Melletted még a gyereket is eltartani... Hát... Énnekem se tetszene. Gondolkodj egy kicsit az ő nézetéből is.

S milyen meló az, amiből megélés sem biztosított.

Az azt jelenti, hogy semmi marketing se semmi tudásod nincsen ahhoz, amit akarsz csinálni.

Én még örülnék is, ha off lenne a gyerek téma. ><

aug. 8. 19:11
 26/28 anonim ***** válasza:
72%

Ez hülye kérdés. Gondolom nem azért tettem meg dolgoztam sokat, hogy kitartott asszony legyek. Vagyis a felvázolt szituáció már sehogy sem az én álmom. Semmiképp nem akarnék függni egy férfitól sem. Tehát gyerek ide vagy oda, semmiképp nem működne ez a verzió.

Amúgy nem mondanék le a gyerekvállalásról, nekem az fontosabb mint valami hercegnős álom. Az meg cuki mikor valaki előre eldönti mennyit akar, de tök felesleges. Úgysem tudja felmérni az ember amíg nincs valóban gyereke.

aug. 8. 21:06
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Hát szerintem csináld az álmod, és véletlenül szakadjon ki a gumi.
aug. 10. 07:50
 28/28 anonim ***** válasza:
#27 Már 100 évvel ezelőtt sem lehetett gyerekkel megfogni egy férfit.Ennél idiótább ötlet nem létezik.
aug. 10. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!