Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként, elfogadnád az alkut?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként, elfogadnád az alkut?

Figyelt kérdés

Van egy gyerekkori álmod, ezért sokat tettél, sok lemondást, sok tanulást, sok erőfeszítést.

De az élet úgy hozta, hogy el kellett engedni. Sima, dolgozó ember lettél, aki bérrabszolga.

Majd jön egy lottó ötös szintű esélyed, hogy az álmodat csináld, igaz, nem élnél meg belőle.

A párod viszont bátorít, és támogat, hogy végre boldog legyél.

Viszont ő is kér cserébe.

Engedd el a második nagy gyerekkori álmod, és ne legyen baba! Pláne ne kettő, amiről mindig beszélsz.

Ő, a párod, vállalja a műtétet, neki is így lesz a legjobb.

aug. 8. 16:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
75%

Nálam enélkul is alap, hogy nem akarok olyanoktol gyereket akik nem akarnak.

Nekem olyan ferfitol nem kell gyerek, aki a saját kolykére is azt mondja előtte, hogy neki nem kell.

aug. 8. 17:31
 12/28 anonim ***** válasza:
53%

Lefordítom, és leírom lassabban.

Ne velem flegmázzál,mikor olyan hulye vagy, hogy olyan párod van aki csak ultimátumokért hajlandó segíteni elérni az álmaid!

Hlye pcsa...

aug. 8. 17:32
 13/28 anonim ***** válasza:
82%
Nem akarok gyereket, viszont nem szeretem az ilyen zsarolásokat, szóval ¯\_(ツ)_/¯
aug. 8. 17:34
 14/28 anonim ***** válasza:
54%

#10 Hát ez a lényeg.Normális ember nem akar olyantól gyereket, aki közli vele, hogy ő meg soha nem akar.Ez nem zsarolás, megmondta a faszi, hogy ő nem akar gyereket.Ennyi.Ezt a kérdező adja elő máshogy.

Ezt írtad: "És ha baba születne akkor se támogatna, vagy mi?"

Nem születne, mert nem akar a férfi gyereket.

aug. 8. 17:34
 15/28 anonim ***** válasza:
58%
14# Tudom, hogy mit írtam, de azért, hogy érzékeltessem a kérdezővel milyen semmirekellő férje van és kukázza mielőbb.
aug. 8. 17:36
 16/28 anonim ***** válasza:
75%

#15 Attól nem semmirekellő valaki, hogy nem akar gyereket.

A kérdező egy életképtelen idióta, aki egy anonim fórumon kérdezgeti, hogy mit tegyen, ha a férje megmondta, hogy nem akar gyereket, de ő meg igen.

A férje megmondta, hogy mint férj, társ számíthat rá az életben, de neki nem kell gyerek.Ettől még nem lesz semmirekellő, el is akarja magát köttetni, úgy veszem ki a leírásból: "Ő, a párod, vállalja a műtétet, neki is így lesz a legjobb."

aug. 8. 17:41
 17/28 anonim ***** válasza:

Ti "ismeritek" a férjet, több kérdést feltett már a kérdező? Nekem nem ismerős. Vagy privátban valakinek írt?

A férj úgy adja elő, hogy akar majd babát ami tudom, hogy nem igaz, de akkor is azzal etetgeti a kérdezőt és amiatt semmirekellő. El kell hagyni. Vagy maradjon vele, de tőle babára ne számítson.

aug. 8. 17:45
 18/28 anonim ***** válasza:

#17 "A férj úgy adja elő, hogy akar majd babát ami tudom, hogy nem igaz"

Ezt melyik mondatból következtetted ki?Mert én pl pont azt látom, hogy kész tények elé állította a kérdezőt és megmondta, hogy nem akar gyereket.

aug. 8. 17:48
 19/28 anonim ***** válasza:

#14 Nem az a zsarolás rész hogy a férfi nem akar gyereket, hanem az, hogy csak akkor segít, ha nem lesz.

Amúgy elég fura/életszerűtlen a szituáció. Eddig nem volt megbeszélve hogy lesz/nem lesz gyerek? Ha mindkét fél ennyire elkötelezett a választása mellett, akkor nyilván szóba került a dolog, és ismerik egymás véleményétnyét. Hogy működött köztük a kapcsolat? Mindkét fél várt egy ehhez hasonló szituációra, amivel sakk mattot adhat a másiknak, és érvényesítheti az akaratát?

aug. 8. 17:51
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez trollkodás. Ilyen nincs.
aug. 8. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!