Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent a ferfitol ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a ferfitol ha naponkent eszebe vagyok es nem csak szex teren gondol ram?

Figyelt kérdés

Olyan ferfirol beszelek aki nem szerelmes belem de tetszem neki. Van koztunk szex egyebkent

Siman csak szeret vagy kedvel vagy valami kis erzelmet mar taplal felem?

aug. 29. 20:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Hogy mézes madzagokat lóbálgat hogy készségesebb legyél.

Ezek a nem vagyok szerelmes de érzek vmit, vagy eszemben van te is nem csak a lyuk, stb kam reménykeltések a másikban meg minden ilyen effekt, nekem szinte röhejes.

aug. 29. 20:40
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Mint amikor a pasi kéreti magát te meg koldulsz a morzsákért. Gáz.
aug. 29. 20:43
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Fordítsuk le a kérdést: reménykedni szeretnél, álmodozni arról, hogy az illető már kezd beléd szerelmesedni, s ehhez vársz támogató hozzászólásokat, hogy megerősítsenek a reményeidben. Hát azt javaslom, inkább ne reménykedj, ha nem akarsz nagyot csalódni. Nekem férfiként vannak női barátaim, akikre sokat gondolok, de szerelemről szó sincs. A férfiak nem szokták véka alá rejteni a szerelmes érzéseiket. Ha szerelmes kezd beléd lenni, majd jelezni fogja, hidd el.
aug. 29. 20:46
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

Kezdjél el pasizni olyankor hirtelen mindegyik szerelmes lesz es ne menj el🤣

Annyira kamuk

aug. 29. 20:49
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Hogy a legolcsóbb és legátlátszóbb dumákkal fűz, hogy minél tovább használjon szexre.
aug. 29. 20:58
 6/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem szerelmes mar vagyok annyira felnott hogy tudom milyen a szerelmes ferfi. De azert szerintem valami erzelme csak lehet felém, allandoan ölelget meg van az a nezese nem az a megduglak nezes hanem az bájos. Elégg gyakran ir nekem erdeklodik a napom felől iletve magarol is sokat mesel, es nem csak ilyen felszinesen
aug. 29. 21:51
 7/11 A kérdező kommentje:
30+ osok vagyunk egyebkent.
aug. 29. 21:52
 8/11 anonim ***** válasza:
90%

Férfiként megfejtve: "Azt, hogy mindig rád gondol és csak a szexre gondol. De ezt így nem mondhatná, ezért teszi hozzá a "nem csak" kifejezést."

Nem kell megköszönnöd.

aug. 29. 21:59
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező nem tud olvasni se olyan vak. Durva nagy pofáresése lesz.
aug. 29. 22:01
 10/11 anonim ***** válasza:
69%
Majd ha nemcsak nyomogatni akar téged akkor szól, hidd el. Ez így nyista, üres lufi.
aug. 29. 22:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!