Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a kémia?
Őszintén szólva bajban vagyok a fogalmakkal mert egyik helyen így mondják/írják még a másikon másképp.
De afelé hajlok én special, hogy a kémia a közös nevezőt, hullamhosszt jelenti ami lehet barátok/kollégák között is, egyszerre több ember között.
A vonzalom/testi vágy/szexuális feszültség két ember között lehetséges (ha nem poliamor típusúak).
4.
És ilyenkor mi történik az oxitocin feromommal?
Jaj drága jó Istenem.🤣
A feromonok testi vágyat idéznek elő, "illat" mondhatni és az oxitocin a boldogságért felelős hormon.
Ezek szerint te még sose éreztél ilyet. Ezért is nem fogod megérteni, hiába magyarázzuk.
Szerintem (tehát ez csak a magánvéleményem, és nem egy tudományos állítás) azt IS jelenti, hogy passzol a genetika, összeilletek biológiai szempontból is.
Ez a "kémia" egy ilyen megfoghatatlan dolog. Van, hogy valaki mások szerint még csak nem is helyes, de te elolvadsz, ha a közelben van, este még álmatlanul forgolódsz, mert annyira kívánod. Illetve attól, hogy reálisan látod valakin, hogy jól néz ki, jókat is tudtok beszélgetni, mégsem érzel iránta szexuális vágyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!