Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a kémia?

Figyelt kérdés
Többször hallottam ismerkedésnél,hogy nincs meg a kémia.
aug. 27. 16:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Vonzalom, egymást vonzó kisugárzás, összhang.
aug. 27. 16:56
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

Őszintén szólva bajban vagyok a fogalmakkal mert egyik helyen így mondják/írják még a másikon másképp.

De afelé hajlok én special, hogy a kémia a közös nevezőt, hullamhosszt jelenti ami lehet barátok/kollégák között is, egyszerre több ember között.

A vonzalom/testi vágy/szexuális feszültség két ember között lehetséges (ha nem poliamor típusúak).

aug. 27. 16:58
 3/12 A kérdező kommentje:
De mi köze ennek a kemiához?
aug. 27. 17:00
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Azért mondják úgy, hogy kémia mert a szerelem is biológiai/kémiai folyamatokból/"vegyületekből" áll: oxitocin, feromonok stb.
aug. 27. 17:04
 5/12 A kérdező kommentje:

4.

És ilyenkor mi történik az oxitocin feromommal?

aug. 27. 17:10
 6/12 anonim ***** válasza:
79%

Jaj drága jó Istenem.🤣

A feromonok testi vágyat idéznek elő, "illat" mondhatni és az oxitocin a boldogságért felelős hormon.

aug. 27. 17:14
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
Kívánni is a másikat.
aug. 27. 17:33
 8/12 anonim ***** válasza:
77%
Nincs meg a kémia... egyenlő nem vagy az esete ,nem tetszel,nem vonzodik hozzád.
aug. 27. 17:41
 9/12 anonim ***** válasza:
78%

Ezek szerint te még sose éreztél ilyet. Ezért is nem fogod megérteni, hiába magyarázzuk.

Szerintem (tehát ez csak a magánvéleményem, és nem egy tudományos állítás) azt IS jelenti, hogy passzol a genetika, összeilletek biológiai szempontból is.

Ez a "kémia" egy ilyen megfoghatatlan dolog. Van, hogy valaki mások szerint még csak nem is helyes, de te elolvadsz, ha a közelben van, este még álmatlanul forgolódsz, mert annyira kívánod. Illetve attól, hogy reálisan látod valakin, hogy jól néz ki, jókat is tudtok beszélgetni, mégsem érzel iránta szexuális vágyat.

aug. 27. 17:43
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
Hogy akarod ot ejjel nappal. De csak ot es senki mast rajta kivul.
aug. 27. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!