Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedik egy férfi, ha megtetszik neki egy olyan nő, aki tiltott gyümölcs?
Egy férfi sehogy, ha tényleg barátjának tekinti az illetőt akkor nem tesz semmit. Titokban megnézik magának esetleg de nem fog rámozdulni.
Ha egy genyó akkor viszont elkezdi fűzni.
Alapvetően azt nézem, hogy mi szolgálja az én érdekeimet.
Csak azoknak a pasiknak tabu a nője, akiknek tudom, hogy sokat köszönhetek, és közelebb állnak hozzám. Ezek azonban ilyen ilyen ősi haverok (pl. még általános iskolából).
Az új embereknek szinte esélye sincs arra, hogy kivételezzek velük, ha az én érdekeimről van szó. Akkor sem, ha idő közben valakit a "legjobb barát" rangra emelnék. Őket másképp bírálom el.
A barátodé, haverodé tabu. Numerára legalábbis, arra találsz mást.
Ha szerelmes is vagy, akkor megér egy beszélgetést, úgysem menekülsz. Könnyebben túl leszel rajta, ha leráz a tiltott gyümölcs. Ha meg nem ráz le, idő kérdése a dolog, nem látsz bele mások fejébe, sem kapcsolatába. Produkál az élet meglepetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!