Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel jobb a szex akibe szerelmes vagy vagy akihez eszmeletlenul vonzodsz és megvan a kémia?
Figyelt kérdés
aug. 1. 23:06
1/30 anonim válasza:
Azzal nem tudok lefeküdni, akivel nincs meg a kémia.
2/30 anonim válasza:
Számomra a szerelemhez kell kémia is, így nem kérdés.
3/30 A kérdező kommentje:
Úgy értem ha szerelmével szexelsz vagy1 olyan nővel akihez nagyon vonzodsz de nem vagy szerelmes
aug. 1. 23:09
4/30 anonim válasza:
Nekem kell a lelki vonzalom is, hogy igazán élvezni tudjam az együttlétet. Csak kémia a dugáshoz elég.
6/30 anonim válasza:
Kémiára szavazok.
Volt olyan kapcsolatom, ahol nagyon szerelmes voltam, de mindig éreztem, hogy hiányzik valami. Hol van a varázs, amit éreznem kéne? Kb. így.
Mással előtte, utána is jobb volt, szerelem általában volt.
8/30 anonim válasza:
Furcsa, hogy valaki azt írja, hogy ha nincs szerelem gátlástalanabb vagy szerelmesen hiányzik valami.
Ezt már nagyon sok helyen olvastam, ez is bizonyítja, hogy szerelmesen az emberek csak megjátszák magukat és nem mernek önmaguk lenni, nehogy elmúljon a varázs.
9/30 anonim válasza:
Én nőként biztos voltam benne, hogy azzal, akibe szerelmes vagyok. Egész addig, amíg nem jött valaki, akibe nem, de olyan volt, az ágyban, hogy fú. Hát, sajnos, azzal jobb, aki jó benne. Nincs mit szépíteni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!