Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, férfiak hogy gondolják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, férfiak hogy gondolják, hogy 15-20 évvel később a korábbi barátzónás embereknek felajánlkoznak?

Figyelt kérdés

Ezt nem gúnyból kérdezem, hanem tényleg érdekelne érdemi válasz hogy bennük mi változott az elmúlt 15-20 évben, hogy az a nő/férfi aki mondjuk 20 évesen barátzónába lett téve, az hogy-hogy 35-40 évesen már jó lesz párkapcsolatra?

A gúnyolódós része most jön:

ugye érted hogy 20 évesen te voltál a tökéletes nő/férfi a barátzónába tett ember szemében, és hogy talán működhetne is most a dolog ha már nem csak nyomokban hasonlítanál a régi önmagadra.

2024. aug. 26. 14:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Próba szerencse alapon, nagy számok törvénye okán, vagy kellő elkeseredettség /lealjasodás esetén. Vagy akár hogy eltelt elég idő, megváltozott a másik, "leadta az igényeit". De az is benne lehet hogy már annyira távolinak érzik az adott személyt, hogy azt se bánják ha az cserébe törli őket. Tehát rizikó nélkül próbálkoznak be, úgy vannak vele.
2024. aug. 26. 14:09
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Nem voltam még ilyen helyzetben, de nem feltétlenül van mit gúnyolódni ezen.

Van olyan férfi, akivel 20 évesen nem kezdtem volna (és "barátzónáztam"), de most, 32 évesen kezdenék, ha szingli lennék. Ezek olyan férfiak, akik azóta sokkal jobban néztek ki, rájöttek milyen stílus (haj, arcszőrzet) áll jól nekik, elkezdtek sportolni, kitisztult a bőrök, és ami még ezeknél is fontosabb, fejben megküzdöttek a démonjaikkal, éltek, megkomolyodtak, tanultak.

Ugyanígy én is el tudom fogadni, ha valakinek most kellenék, akinek anno nem, mivel kinézetre és fejben is rengeteget fejlődtem azóta.

2024. aug. 26. 14:11
 3/10 anonim ***** válasza:
59%

20 év rengeteg idő. Lehet, akkor más volt éppen a képben és mindenki változik ennyi idő alatt. Igen sok kapcsolat barátságból indul. Az embereknek több barátjuk van, mint társuk.

Inkább tedd félre a frusztrációdat.

Hidd el, te is csak nyomokban hasobnlítasz régi önmagadra. Ha ilyen a gondolkodásod, akkor hibát követ el az illető, ha érdeklődik irántad, de majd úgyis rájön.

2024. aug. 26. 14:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Van olyan érzésem, hogy a sértett önérzet beszél belőled és vissza akarod most adni most az elutasítást, hogy anno nem kellettél (eléggé) valakinek.
2024. aug. 26. 14:38
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Én még nem voltam ilyenben. Mások, akik meg megtették, ezerféle helyzetben lehetnek. Nem az az egyetlen lehetőség, hogy menő, jól kinéző rosszfiúkkal / k...kkal csapatták a 20as éveikben, aztán 30as, 40es éveikre kellene egy biztos támasz béta / szürkeegér...
2024. aug. 26. 14:52
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Ha ló nincs, megteszi a szamár is logika alapján gondolkoznak, illetve lehetnek valamilyen kényszerhelyzetben, ami miatt érdekük belógatni a mézesmadzagot. Pl. becsusszan 1-2 gyerek és kéne egy apuka is a képbe, vagy zűrös ügybe keveredtek és segítségre van szükségük.

Magamból kiindulva, akiknek már egyszer nem kellettem, azok nem valószínű, hogy csak egyetlen tulajdonságom miatt passzoltak, ezért eleve gyanús lenne, ha egy korábbi „crush” csak úgy varázsütés-szerűen mégis meggondolná magát.

Akinél fennáll egy ilyen lehetőség, az vagy ad, vagy nem ad esélyt. Viszont megértem azokat is, akik előveszik az üzletember énjüket és a múltat hátrahagyva úgymond „új üzlet, új feltételek” szerint mennek csak bele a dologba.

2024. aug. 26. 15:15
 7/10 anonim ***** válasza:

6: na pont ez, hogy nem minden szitu ilyen.

Van pl. az ismeretségi körömben arra példa, hogy igen, 20 évesen nem kellett Zsolti, 35 évesen meg igen, csak épp 20 évesen Zsolti 150 kiló volt, full ragya fejjel és büdös ruhákkal, 35 éves korára meg egy igényes férfi... nem csoda, hogy akkor egy igényes lánynak nem kellett, most meg igen. Vagy épp Katika volt egy éretlen buta csajszi 20 évesen, 31 évesen meg megérett.

2024. aug. 26. 15:18
 8/10 anonim ***** válasza:
#7. Ez mind szép és jó, viszont a nagymértékű „Pálfordulás” nem olyan gyakori jelenség, mint ahogy azt be akarod állítani.
2024. aug. 26. 15:28
 9/10 anonim ***** válasza:
60%

8

Nem kell nagymértékű pálfordulás. Mondtam, hogy ismerek férfiakat, akik 20 évesen nem voltak vonzóak számomra, most, 30 felett pedig igen. Pont az van már meg bennük, ami anno hiányzott (külsőre vagy lelkileg), és nem az a helyzet, hogy 150 kilóról fogyott le.

Női fronton is hasonló a helyzet, én magam is minden téren értékesebb lettem, el tudom fogadni, ha valakinek most kellenék, de akkor nem kellettem, és ismerek több ilyet is.

Szóval simán elképzelhető, nem feltétlenül kell rosszindulatú forgatókönyveket látatlanban ténynek venni.

2024. aug. 26. 15:31
 10/10 anonim ***** válasza:

#9. Azt azért szögezzük le, hogy senki nem vett ténynek semmit. Én legalábbis nem, mivel csak a véleményemet írtam le, mert én így látom, így tapasztalom. Te másképp látod, mert másképp tapasztalod.

Ez a kérdés nem arról szól, hogy csak 1 igazság létezik, ezért szükségtelen külön bizonygatni a saját álláspontodat.

2024. aug. 26. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!