Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bukkan fel egy exbarátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bukkan fel egy exbarátnő fél évvel a szakítás után és akar beszélgető (baráti) viszont kialakítani amikor párkapcsolatban van?

Figyelt kérdés

A szakítás után egyből lecserélt és másik párkapcsolatot kezdett, a szakítás óta szinte le se sz@rt, most meg pár hete előbukkant és elkezdett érdeklődni meg chatelni és beszélgetni akart. Én a szakításkor és most is közöltem vele, hogy én nem akarok és nem is szoktam barátkozni egy exszel sem és köszönöm, de nem érdekel, hogy milyen a mostani kapcsolata és mik a tervei a mostani párjával meg hogy hol nyaraltak, stb. Ennek ellenére azóta még párszor próbálkozott, de nem válaszoltam neki.

30+ évesek vagyunk

aug. 24. 22:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem vált be neki az új kapcsolat és ki akarta deríteni, hogy van-e még esély nálad.

Szerintem helyesen léptél, az ilyesmit csak kizárni lehet!

aug. 25. 16:28
 12/18 A kérdező kommentje:

#8 és #11

Ha ez lehet a helyzet, akkor miért irhatta hogy milyen jól megvannak és ő házasságot és gyereket szeretne a mostani párjától? Többek között az ilyenek miatt sem haverkodom exekkel..

aug. 25. 18:05
 13/18 anonim ***** válasza:
78%

12

Szerintem hazudik. Nőként kizártnak tartom, hogy az ex-partnerrel kezdjek el levelezni, ha éppen házasságot és gyereket tervezek valaki mással, akivel szuperül vagyok. És szerintem ez nagy százalékban így lehet más normális nőnél is. Gondolom ez valami módszer arra, hogy féltékeny legyél, ez a tippem.

aug. 25. 18:11
 14/18 A kérdező kommentje:

oké köszi csak ezzel nálam pont az ellenkezőjét éri el. Nemhogy féltékeny nem leszek de még a maradék kommunikációt is beszüntettem. Miért is tartanám a kapcsolatot egy exszel aki boldog párkapcsolatban van és házasságot meg gyereket tervez egy másik férfival?

Vagy ez másoknál általános, megszokott és én vagyok fordítva bekötve?

aug. 25. 18:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

14

Szerintem abszolút normálisan gondolkodsz! Nekem is ez lenne a reakcióm.

Valami a volt barátnővel nem stimmel szerintem.

aug. 25. 18:18
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszi.

Az #5-ben leírtam mik voltak a problémák vele ami számomra nem stimmelt vele kapcsolatban. Gondolod már az új párját is elkezdte kikezdeni?

Sajnos így is túl sokáig hagytam hogy piszkáljon és nem léptem előbb.

aug. 25. 18:29
 17/18 anonim ***** válasza:
57%

16

Nem tudni... Könnyen lehet! Szerintem vele sem fair dolog az exet keresni, ez mindenképp egy intő jel.

aug. 25. 18:34
 18/18 anonim ***** válasza:

14-re

Az is lehet hogy az ilyen 9-es, 10-es válaszolók miatt beszél össze vissza. Ha szóba kerül hogy talán gyereket is akarna és még nincs, az összes ilyen sértett fsz nekiáll nagy pofával kárörvendeni, van hogy inkább beszél össze vissza a nő hogy ne merüljön fel ez a kárörvendezés. (Ha már találkozott ilyenekkel, ha még rutintalan akkor persze őszintén elmondja)

aug. 27. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!