Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exbaratnőm új pasija...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exbaratnőm új pasija meglátogatna,mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Jártam egy lánnyal,aki a kapcsolatunk alatt folyamatosan megcsalt/lefeküdt az egyik kollégájával.

Szakított velem, majd rögtön össze is jött azzal a kollégájával.

Az a srác rám írt nemrég,hogy feljönne hozzám,hogy elmagyarázza a kialakult helyzetet,mert nem akar velem inkorrekt lenni.

Most erre mit reagáljak?

aug. 20. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne beszélj vele. Szard le!
aug. 20. 15:46
 2/6 anonim ***** válasza:
13%
Vedd elo a komyveket es kezd el atismetelni a tananyagot evkwzdetre. Ne irkalj ide
aug. 20. 15:52
 3/6 anonim ***** válasza:
22%

Haszon alapon döntök Ilyesmiben.

Egy kú rva miatt minek itt bármit is megbeszél i?

Nem értem. Nekem ebből mi lenne a hasznom?

De am volt hasonló szitum.

Exem új palija bepipult, hogy én hívogatom a gyerekemet telefonon. Erre felhívott hogy szétveri a pofám ha nem kopok le a gyerekemről...

Én meg arra gondoltam hogy ezek szerint az exem nem mondta el neki hogy 2x es magyar bajnok voltam ökölvívásban és egyszerre 3 olyat le tudnék ütni mint ő.

De visdzafogott maradtam mert nem az én büszkeségem volt a lényeg hanem a gyerekem.

És nekem lett igazam.

A bíróság megállapította az ellennevélés, a gyerekem mentális bántalmázását ezért én nyertem a pert.

Rá fél évre megvártam a palit a munkahelye előtt és úgy megvertem hogy összehugyozta magát

aug. 20. 16:49
 4/6 anonim ***** válasza:
55%

"úgy megvertem hogy összehugyozta magát"

Álmodozz csak! :D

aug. 20. 17:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Én megmondanám neki, hogy nem érdekel ő téged.
aug. 21. 14:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi van b...szni akarsz?🤣🤣🤣🤣

Ha még ebből sem értene, én nagyaráznám el neki a kiakult helyzetet.

aug. 21. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!