Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exbaratnőm új pasija meglátogatna,mi tévő legyek?
Jártam egy lánnyal,aki a kapcsolatunk alatt folyamatosan megcsalt/lefeküdt az egyik kollégájával.
Szakított velem, majd rögtön össze is jött azzal a kollégájával.
Az a srác rám írt nemrég,hogy feljönne hozzám,hogy elmagyarázza a kialakult helyzetet,mert nem akar velem inkorrekt lenni.
Most erre mit reagáljak?
Haszon alapon döntök Ilyesmiben.
Egy kú rva miatt minek itt bármit is megbeszél i?
Nem értem. Nekem ebből mi lenne a hasznom?
De am volt hasonló szitum.
Exem új palija bepipult, hogy én hívogatom a gyerekemet telefonon. Erre felhívott hogy szétveri a pofám ha nem kopok le a gyerekemről...
Én meg arra gondoltam hogy ezek szerint az exem nem mondta el neki hogy 2x es magyar bajnok voltam ökölvívásban és egyszerre 3 olyat le tudnék ütni mint ő.
De visdzafogott maradtam mert nem az én büszkeségem volt a lényeg hanem a gyerekem.
És nekem lett igazam.
A bíróság megállapította az ellennevélés, a gyerekem mentális bántalmázását ezért én nyertem a pert.
Rá fél évre megvártam a palit a munkahelye előtt és úgy megvertem hogy összehugyozta magát
"úgy megvertem hogy összehugyozta magát"
Álmodozz csak! :D
Mi van b...szni akarsz?🤣🤣🤣🤣
Ha még ebből sem értene, én nagyaráznám el neki a kiakult helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!