Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bukkan fel egy exbarátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bukkan fel egy exbarátnő fél évvel a szakítás után és akar beszélgető (baráti) viszont kialakítani amikor párkapcsolatban van?

Figyelt kérdés

A szakítás után egyből lecserélt és másik párkapcsolatot kezdett, a szakítás óta szinte le se sz@rt, most meg pár hete előbukkant és elkezdett érdeklődni meg chatelni és beszélgetni akart. Én a szakításkor és most is közöltem vele, hogy én nem akarok és nem is szoktam barátkozni egy exszel sem és köszönöm, de nem érdekel, hogy milyen a mostani kapcsolata és mik a tervei a mostani párjával meg hogy hol nyaraltak, stb. Ennek ellenére azóta még párszor próbálkozott, de nem válaszoltam neki.

30+ évesek vagyunk

aug. 24. 22:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
ágról ágra, és keresi a biztos fogást
aug. 24. 22:21
 2/18 A kérdező kommentje:
kifejtenéd ezt kérlek?
aug. 24. 22:27
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert hamarosan valszeg kifobják vagy már csalják is. Kell vmi kapaszkodo neki
aug. 24. 22:52
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Jaja lehet azexed kapcsolata már elégé hanyatlóban, és ott már ő nem nagyon tud labdába rúgni, így kénytelen visszatáncolni hozzád. De ha priviben kifejted részletesebben, talán tudok segíteni.
aug. 24. 23:05
 5/18 A kérdező kommentje:

Igazából azért sem értem mit akar, mert mint utólag rájöttem, soha nem voltam neki elég jó. Folyamatosan kritizált, nem volt neki elég jó a végzettségem, a szakmám, az anyagi helyzetem, semmi, folyamatosan elégedetlenkedett és szekált.

Aztán vélhetően talált egy olyan valakit aki megfelel az igényeinek.

Azért sem akarok vele kommunikálni a fentieken túl, mert azért azt megírta, ha keresem is csak délelőtt amikor a párja nincs otthon, mert abból balhé lenne ha megtudná. Mindezt úgy, hogy ő keresett meg és azóta is ő próbálkozott még számos alkalommal felvenni a kapcsolatot velem.

aug. 24. 23:12
 6/18 anonim ***** válasza:
82%
Most se te kellesz neki csak jobb nincs.
aug. 24. 23:18
 7/18 A kérdező kommentje:
utolsó ezt hogy érted? van jobb vélhetően, akiért elhagyott hisz vele van párkapcsolatban, nyilván nem kellek neki.
aug. 24. 23:25
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

A 3.4. Választ meg nem olvastad.

Rezeg a léc..

aug. 24. 23:44
 9/18 anonim ***** válasza:
41%

Nekem 20 év után bukkant fel az exem. Amikor szakítottunk, ő 20 éves volt, én 24. Anno jó nagy hazugsággal lépett le egy pesti, gazdag pasashoz, de később is rendszeresen cserélgette a "párjait"...

Szóval pár éve bejelölt Messengeren. Visszaigazoltam, mert miért ne... Később felköszöntött a névnapomon, aztán elkezdtünk írásban beszélgetni. Egy-két hét után kiderült, mi a helyzet: gyereket akar, de a jelenlegi pasija nem. Saját elmondása szerint azt mondta neki a pasas, hogy nyugodtan keressen valakit, aki teherbe ejti.

Arra gondoltam, hogy jobb híján megtalált engem (is), illetve hogy előttem/utánam hány exénél próbálkozik még, mire valakinél sikerrel jár.

Vicces és szánalmas volt egyben.

Megszakítottam vele minden kapcsolatot, viszont azóta sincs gyereke.

aug. 25. 00:13
 10/18 anonim ***** válasza:
41%
#9 vagyok, az még lemaradt, hogy mikor nyilvánvalóvá vált számára, hogy én sem szeretnék apa lenni, valami mondvacsinált okkal vitát gerjesztett, majd engem kikiáltott pszichopatának, azután pedig "elviharzott". A húgának van egy gyereke, állandóan az ő képeit osztogatja Facebook-on. Egyébként a hugi is lelépett a szülői házból egy gazdag pasassal (mondjuk elég lelki terror gyerekkoruk volt), csak neki ezek szerint jobban "bejött az élet"... :)
aug. 25. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!