Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egyáltalán mit érdemes tenni ebben a szexkapcsolatban?
Egy hónapja találkozgatok egy pasival, beállítottam magam agyilag, hogy ez egy szexkapcsolat.
Ő szexet akart már első találkán, nagyon akarta, erre volt rákattanva és belementem. Nem tárgyaltunk semmit a kapcsolat jövőjéről, se arról ki mit akar, mert tárgytalannak tűnt, nem igazán láttam magam egy párkapcsolatban, vele meg tényleg nem így egyből, főleg hogy alig ismertem.
Tegnap mondta, hogy szex után szeretne nálam maradni, azaz az éjszakát nálam tölteni, hogy együtt aludjunk. Amit meg is értek, mert jó pár kilómétert levezet hozzámig.
Csak én már beállítottam magam agyilag arra, hogy ez csak szexkapcsolat és nem érzem azt, hogy összebújnák vele, nem érzem a szeretgetés vágyát, vagy lehet blokkolom ezt az érzést, nem tudom.
Vajon ő kezd többet étezni irántam és ha igen, hogyan tudhatom meg ?
Én abszolút nem koppannák, ha kiderülne, hogy nem bír igazán. Nem tudom, miből jön le nektek az írásomból, hogy imádkozva reménykedek, hogy hátha hátha bejövök neki és ha mégsem, összekoppanok.
Ne magatokból induljatok ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!