Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudod, hogy érdemes várni erre? (szexkapcsolat)
Azok válaszát várom, akiknek van vagy volt szexkapcsolata. A kapcsolattartás elég ritka, leginkább a találkozók csak szexről szólnak egy program köré körítve valamelyikőnk lakásán. Honnan lehet tudni, hogy érdemes várni a másikra, hátha többet kezd el érezni vagy hagyni kéne? Olvastam egyszer egy válaszolót ezzel kapcsolatban, ő a türelemmel fogta meg a férfit. Honnan lehet tudni, hogy türelmesnek kell csak lenni? Hogyan lehet érzelmet is belevinni, hogy ne legyen ennyire robot az egész?
Mással is találkozgat, kérdezi is hogy én is vagy sem, van-e más akivel lefekszem, stb. Én meg egyre inkább látom hogy szerethető lenne, viszont nem tetszik ez a helyzet. Ki akarnám ugrasztani a nyulat a bokorból: vagy én leszek, vagy hagyjon a fenébe.
Kioktatástól kíméljetek, látom, hogy ez így nem jó, nem vagyok boldog egyáltalán. Nem tudom, hogy várni kell hátha kiforrja magát vagy kilépni mielőtt még engem ejt pofára (mivel találkozgat mással is de elvileg nincs szex velük).
Az ilyenek 100 esetbol talan ketszer "kiforrjak" magukat, a tobbiben, pedig ervenyesul az az igazsag, hogy ha egy ferfi veled akar lenni, akkor veled lesz, es kesz. Akkor tisztelni fog, boldogga probal tenni, rad aldozza az idejet, minden letezo lehetosegkor keresni fog es felvallal teged, buszke lesz rad. Ennel kevesebbel sosem szabad beerni, olyanokkal meg plane nem, hogy "turelemmel fogta meg a ferfit". Hat, haha komolyan. Viragnyelvrol leforditva ez azt jelenti, hogy mar olyan sokat kurta, hogy megszokta ot, es jo lesz o is, amig nem jon jobb, aki a felsorolt dolgokat mind megkapja egybol.
Soha nem alkudj meg, mert csak ennel is boldogtalanabb leszel mint most vagy - plane ha ilyen vacak sztorikkal probalod tartani magadban a lelket.
3as örülök, hogy vidám vagy.
Többieknek köszönöm a választ.
Ugyanilyen helyzetben vagyok én is.
Lassan én már kezdem megunni.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!