Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egyáltalán mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egyáltalán mit érdemes tenni ebben a szexkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egy hónapja találkozgatok egy pasival, beállítottam magam agyilag, hogy ez egy szexkapcsolat.

Ő szexet akart már első találkán, nagyon akarta, erre volt rákattanva és belementem. Nem tárgyaltunk semmit a kapcsolat jövőjéről, se arról ki mit akar, mert tárgytalannak tűnt, nem igazán láttam magam egy párkapcsolatban, vele meg tényleg nem így egyből, főleg hogy alig ismertem.

Tegnap mondta, hogy szex után szeretne nálam maradni, azaz az éjszakát nálam tölteni, hogy együtt aludjunk. Amit meg is értek, mert jó pár kilómétert levezet hozzámig.

Csak én már beállítottam magam agyilag arra, hogy ez csak szexkapcsolat és nem érzem azt, hogy összebújnák vele, nem érzem a szeretgetés vágyát, vagy lehet blokkolom ezt az érzést, nem tudom.

Vajon ő kezd többet étezni irántam és ha igen, hogyan tudhatom meg ?

aug. 24. 21:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%

Nem kell állítanod semmit. A fenti kérdésed az volt, hogy vajon érez-e valamit.

Pl. lehet arról beszélni, hogy figyelj öcsi, én úgy tudom, mi szexkapcsolatban vagyunk, no érzelmek, no bújás, akkor miért akarsz nálam aludni? Ha tényleg szexkapcsolatot akarsz, akkor húzzuk meg a határokat, és ne aludjunk együtt. Erre valamit mondania kell és neked nem kell hozzá vallanod. De egyébként sok esetben a másik ember megnyilvánulásai alapján fejlődnek bennünk is az érzelmek a másik ember iránt. Pl. sok minden változhat az által is, hogy mit reagál.

Most akkor mégis tudod, hogy neked vannak érzéseid? vagy ez csak egy példa volt, hogy mit válaszolnál?

aug. 24. 21:55
 12/25 anonim ***** válasza:
61%
Te egyszerű vagy, mint a szög,Babàm...
aug. 24. 21:57
 13/25 A kérdező kommentje:
Ebben van igazság, 11 es, de mar voltak ilyen “nyálas” megnyilvánulásai, amik úgy tűntek, hogy mivel túl koraiak, nem őszinték. Most megint ezt kapnám
aug. 24. 22:04
 14/25 anonim ***** válasza:
63%
A szádat kommunikációra is használhatnád! Még akkor is ha kilóg a kapanyél a szádból!
aug. 24. 23:28
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy nem. Mivel akkor nem lennének falaid gátlásaid frusztrációid barmi nyavajád egy öleléstol.

A falakat ő váltja ki.

Meg fura is lenne ha vki nálam alszik hogy ne kelljen éjszaka vezetnie aztán ezt kihasználnám arra hogy akkor ölelgess..

aug. 25. 00:15
 16/25 A kérdező kommentje:
Igaz lehet, 15 ös, hogy a falakat ő váltja ki. Biztos érzek valamit, hogy nem érdemes a szeretetemre
aug. 25. 00:23
 17/25 anonim ***** válasza:
Ugy szórakozik ahogy akar. Aztán ha nyizna te egybol ugraná arra.
aug. 25. 00:24
 18/25 anonim ***** válasza:
*nyitna
aug. 25. 00:24
 19/25 anonim ***** válasza:
75%
Dehogy kérdezz, isten őrizz, hogy beszédre is használd a szád. Írásodból is lejön, hogy mennyire ostoba vagy.
aug. 25. 06:00
 20/25 anonim ***** válasza:
75%
Biztos hogy nincsenek érzései. Pusztán ez csak a kényelem miatt van, meg mert ez jól esik neki épp. Ne láss bele többet, mert nagyot fogsz koppani a végén. Annyit tehetsz, ha neked az ottalvás nem fér bele szexkapcsolatba akkor ezt jelezd neki, hogy szeretnéd ha szex után távozna, mivel nem akarsz belebonyolódni.
aug. 25. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!