Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egyáltalán mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egyáltalán mit érdemes tenni ebben a szexkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egy hónapja találkozgatok egy pasival, beállítottam magam agyilag, hogy ez egy szexkapcsolat.

Ő szexet akart már első találkán, nagyon akarta, erre volt rákattanva és belementem. Nem tárgyaltunk semmit a kapcsolat jövőjéről, se arról ki mit akar, mert tárgytalannak tűnt, nem igazán láttam magam egy párkapcsolatban, vele meg tényleg nem így egyből, főleg hogy alig ismertem.

Tegnap mondta, hogy szex után szeretne nálam maradni, azaz az éjszakát nálam tölteni, hogy együtt aludjunk. Amit meg is értek, mert jó pár kilómétert levezet hozzámig.

Csak én már beállítottam magam agyilag arra, hogy ez csak szexkapcsolat és nem érzem azt, hogy összebújnák vele, nem érzem a szeretgetés vágyát, vagy lehet blokkolom ezt az érzést, nem tudom.

Vajon ő kezd többet étezni irántam és ha igen, hogyan tudhatom meg ?

aug. 24. 21:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
82%

.....

Talán le kellene vele ülni es mégegyszer megbeszélni ezt a dolgot.

aug. 24. 21:16
 2/25 anonim ***** válasza:
70%

+1

Szerintem is beszélde meg, mint túlgondolni.

aug. 24. 21:26
 3/25 A kérdező kommentje:
Nem szeretném megbeszélni, mit kell ezen megbeszélni? Hogy érez e valamit? Ki hulye hogy ha nem, ezt bevallja? Meg oda a varázs ilyen hulye kérdésekkek
aug. 24. 21:29
 4/25 A kérdező kommentje:
Mit beszéljek, mikor magammal sem vagyok tisztában, hogy mit érzek
aug. 24. 21:30
 5/25 A kérdező kommentje:
No shit beszéld meg, mintha ez valami nagy találmány lenne
aug. 24. 21:31
 6/25 anonim ***** válasza:
79%
Dehogy érez többet. Csak kényelmes. Ha belemész, nehogy olyan h.lye legyél, hogy még reggelit is csinálsz neki! (Ugye nem várod vacsorával?)
aug. 24. 21:35
 7/25 anonim ***** válasza:
75%

Ha szerinted a megbeszélés ekkora orbitàlis hülyeség, akkor nem értem, minek rugózol ezen...

A logikàd alapján,ha többet akarna, nyilván mondanà.Mivel csend van,így valószínűleg neki ez a kényelmes.

aug. 24. 21:44
 8/25 A kérdező kommentje:
Nem várom vacsorával. Ő szokott bevásárolni nekem kisebb összegre, amiket kérek, pl üdítő, csokik, cigi, stb
aug. 24. 21:45
 9/25 anonim ***** válasza:
78%
Te teljesen butus vagy. Persze, ne hogy beszélj. Gondolom a családban is azt láttad, hogy soha senki nem nyitja ki a száját. :D Rohadtul baromság. Akkor csak szexelj tovább, és tök mindegy mit érez. Vagy most ez neked miért fontos? Majd akkor ő a tettek mezejére lép, ha érzelmei lesznek és akar velük foglalkozni. De ha két ilyen nem kommunikáló ember összekerül, na annak jó vége lesz :D
aug. 24. 21:45
 10/25 A kérdező kommentje:
Mit beszéljek, mikor azt sem tudom mit mondjak? Azt se tudom ha nekem vannak érzéseim. Mit kérdjek? Vannak érzéseid? Megmondja igen. Kérdi neked? Nekem is. Na akkor jó. Zseniális!
aug. 24. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!