Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is szánalmas ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is szánalmas ha egy nő 10+ férfival lefeküdt már élete során?

Figyelt kérdés
Szerintem ez egyértelműen azt mutatja hogy egy nőnek nincs semmi önkontrollja, és nincs tartása. Ez a férfiakra is igaz, de ha a nők nem mennének bele, akkor lenne bennük mit tisztelni és értékelni.

aug. 24. 20:34
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
84%
11 Nem hiszem hogy a szexről beszél az unokának majd a nő. Hanem hogy egyikkel ez volt a gond, másikkal az, aztán jött nagyapád és mondta na jó egye fene a többihez képest egész jó, jó lesz.
aug. 24. 20:50
 12/39 anonim ***** válasza:
84%
Engem pont nem érdekelt soha, hogy ki mit gondol az életemről. Ha én 100 pasival akarok lenni, akkor százzal leszel. Senkinek semmi köze hozzá, nem vagyok senki tulajdona, hogy akaratuk szerint rendelkezzek a testem felett :D
aug. 24. 20:54
 13/39 anonim ***** válasza:
77%
Inkább az a szánalmas, hogy ennyit kell keresgélni mire talál az ember egy megfelelő partnert akivel hosszú távon is lehet kapcsolatban lenni, nem csak az első pár beetetős hónapban. (Nemtől függetlenül.) Azt meg nyilván te sem gondolod komolyan, hogy majd csak 6-12 hónap randizás után szexelünk a másikkal, mert csak akkor kezdi el kimutatni a foga fehérjét😃
aug. 24. 20:55
 14/39 anonim ***** válasza:
51%

Most akkor ennyi erővel mondhatnánk ezt a férfiakra is, hogy jaaaj biztos nem bírt magával ha 10+ nővel lefeküdt élete során. Hülyeség!

Vannak a tinikori szerelmek, van olyan aki még csak kalandozni akar és nem vágyik komoly kapcsolatra (nem mindenki) és azután kezdődik meg a keresgelés az igazi után. Miért csak a nőket kell le*urvázni ha ha több pasival is volt. Számít ez? Számít, hogy kinek mennyi partnere volt élete során, vagy mennyi kapcsolata? A párkeresés bonyolult, nem mindenki találja meg rögtön fiatalon az igazit. Nyilván most nem azokról beszélek akik sportot űznek ebből a számból.

aug. 24. 21:03
 15/39 anonim ***** válasza:
93%

Egy ideje már feltalálták az óvszert, ajánlom figyelmedbe.

Nemi betegséget pedig az is elkaphat, aki egész életében csak 1-2 partnerrel volt. Ez nem úgy van, hogy a tripper csak 20+ partner után támad🤣

aug. 24. 21:08
 16/39 anonim ***** válasza:
45%
Hát de azért az a 100 picikét megsokszorozza a lehetőségeidet. Meg minek 100? Elég életszerűtlen.
aug. 24. 21:23
 17/39 anonim ***** válasza:
57%

Hidd el nem nehéz 100-ig eljutni, ha az ember kellően vonzó és szeret kalandozni. Pár év alatt lazán összehozható, még akkor is, ha nem hivatásos.

aug. 24. 21:32
 18/39 anonim ***** válasza:
44%
néha hülyének érzem magad de aztán visszaemlékszem hogy vannak olyan emberek is, mint te.
aug. 24. 21:45
 19/39 anonim ***** válasza:
30%

Konkrétan mitől lennék most hülye? Nem értem, légyszi fejtsd ki, vagy csak simán nem kellesz a kutyának sem és mindenki hülye, aki nálad jobb?

aug. 24. 21:52
 20/39 anonim ***** válasza:

#20 kérdezőnek ment a válasz........

(tipp: ha nincs egy válasz előtt #[szám], akkor a komment a kérdésre válaszol, nem pedig egy másik kommentelőnek szól!)

aug. 24. 22:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!