Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudnád viselni?

Figyelt kérdés
Ha minden nap a párod haza ér a munkából és semmit sem tesz. Se a közös se a saját dolgaiból. De mèg sincs ideje semmire, mert mindig ez a kifogás miért nem csinálta meg ezt vagy azt.
aug. 19. 23:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Hogyan kell elképzelni, hogy semmit sem tesz? Mármint semmi hasznosat? Heti 5 napból 4x mi sem csinálunk semmi hasznosat a férjemmel, munka után általában sorozatozunk vagy játszunk egymás ellen honfoglalón :D Max.én porszívózni szoktam, Ő meg főz néha vacsit, de sokkal gyakoribb, hogy csak pihizünk. Mi így szoktuk meg, hasonlóan lusták vagyunk, de ha ti különböztök ebben szerintem hosszútávon nem fog működni a kapcsolat.
aug. 19. 23:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Hogyha fárasztó a munkanapja teljesen meg tudom érteni, hogy utána nem produktív. Szabadnapokon mi a helyzet? Beszéltél vele erről, mi az, amin szeretnéd változtasson?
aug. 20. 06:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt ilyen időszaka a férjemnek. De én nem bosszankodtam. Amikor lefeküdt és is melléfeküdtem, nem csináltam a feladataimat. Amikor kiült a kertbe sörrel telefonozni én is kiültem sörözni meg olvastam.

Olyan 3 hét után lett teljes káosz a házban.

Akkor szóllt, hogy na gyere segíts mert így már nem lehet élni.

7 éve vagyunk együtt, azóta összerázódtunk. De mai napig előfordul, hogy lefekszek mellé akkor is ha sok a feladat.

aug. 20. 08:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Te el tudod, hiszen vele maradsz, és ez a lényeg.
aug. 20. 09:01
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Az otthon nem munkahely.
aug. 20. 09:25
 6/9 A kérdező kommentje:

Persze hogy nem az. Meg a fárasztó munkanap után sem gond hogy pihen az ember, nem is ez a baj. Hanem például olyan dolgokkal se foglalkozik amiért havonta fizet.

A szabadnap is ugyanúgy telik szinte csak munka nélkül

aug. 20. 09:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Amíg egyedül élt, ki intézte a dolgokat?
aug. 20. 09:51
 8/9 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Tegnap még az volt a bajod, hogy a feladatokat csinálja a hosszú hétvégén, ma az, hogy nem foglalkozik velük eleget.

aug. 20. 09:54
 9/9 A kérdező kommentje:
7es egyedül nem élt, a szüleitől költözött hozzám. Bár ők se foglalkoztak vele sokat akkor se
aug. 20. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!